Mi a Star Wars titka?

Mi a Star Wars titka?

Star Wars-os sütemény, cipősarok, mely Star Wars-os figura formájú? Döbbenetes!!! Fejhallgató, újrahasznosított bakelit lemez, süteménykiszúró, ébresztőóra és persze rengeteg játék, megannyi tárgy, dolog ami a gyártókat ihlette. Vajon mi a titok?

Star Wars sütik/Star Wars sweets Star Wars cipők/Star Wars shoes

Úttörő volt a sci-fi műfajában? Esetleg az, hogy egy olyan mese, amit a felnőttek is szemérmetlenül szerethetnek, hisz felnőttként is szeretnénk hinni a jó győzelmében? A különleges karakterek, R2-D2, C-3PO, eszközök, mint pl. Darth Vader furcsa hangú ijesztő légzőmaszkja, jelmezek, vagy a filmben használt trükkök ragadták magukkal a fanatikusokat? Egyesek szerint az „Erő“ koncepcióval, illetve az alaptörténettel, a jó és a rossz küzdelmével volt, és könnyű ma is azonosulni kortól, nemtől, nemzetiségtől függetlenül.

 

Star Wars fejhallgató/Star Wars headphone Star Wars bakelit óra R2d2 süti kiszúró forma

A Star Wars jelenség mindenesetre a film 1977-es bemutatása óta még ma is folyamatosan köztünk van, mely valószínűleg a fentiek együttes hatásának, és persze egy teljesen tudatos piaci marketing és kereskedelmi stratégiának az eredménye.

Star wars bögre/star wars mug Star Wars ébresztőóra/star wars alarm clock

Star Wars gyűrű/Star Wars ring

A jelenség hozzánk is elért, amikor egyik vevőnk Star Wars rajongó férjét szerette volna meglepni, ezért azt kérte, hogy fa nyakkendőnkre Star Wars montázst nyomtassunk.

Íme a nyakkendő, mely immár rendelhető bevállalós fanatikusoknak:

https://fromwood.hu/termek/star-wars-fa-nyakkendo/

Star Wars fa nyakkendő/wooden Star Wars tie

 

Share this post

Vélemény, hozzászólás?