2 kép 1 képben tölgyfából (fali dekoráció)

50260Ft

Tömör tölgyfából készült vizuális illúzió. Falikép saját fotóival, grafikáival.

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,
Kosár

Leírás

2 kép 1 képben!

Egy igazán különleges vizuális illúzió, dekoráció otthonába, irodájába.

Ebben a tömör tölgyfából készült képben valóban 2 arcot fedezhet fel, de nem egymás mellett, hanem összeolvadva. Attól függően rajzolódik ki a két különböző kép, hogy honnan nézi a faliképet.

Ezzel az új, fára kidolgozott technikával igazán egyedi dekorációt érünk el, lehetőséget biztosítva fotói, grafikái fali képként való megőrzésére.

Az egyik fotón látható a 2 eredeti grafika. Ezekből készítettük a falra tehető 40 x 44 cm-es tölgyfa képet, melynek kerete nem festett, hanem égetett, a kép pusztán bio auro olajjal kezelt. Így egy teljesen környezetbarát, természetes képet sikerült megalkotnunk.

Lehetséges pl. 1 képben egy színes és egy ff kép kombinációja, fiatalkori – időskori kép, stb. Ezen egyedülálló technika révén a lehetőség számtalan, a végeredmény páratlan lehet.

A képeken látható termék csak illusztráció, hisz ügyfeleink saját képei alapján, így akár eltérő méretben is, hozunk létre egy teljesen kivételes fali dekorációt.

Ezen termékünket így megrendelésre, személyes igények alapján, a megrendelést követő 8-10 napon belül készítjük el. A fenti ár egy 40 x 44 cm méretű, tömör tölgyből készült fali képre vonatkozik.

Kérését az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„2 kép 1 képben tölgyfából (fali dekoráció)” értékelése elsőként