Esküvői láda szív lakattal

62750Ft

Esküvős ládika romantikus indamintával égetve, tömör bükkből.

Méretei: 35 cm széles, 25 cm mély, 18 cm magas.

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , ,
Kosár

Leírás

Megrendelésre készítjük ezt a tömör bükkfa esküvői ládikát.

A fiatal pár az esküvőn ebben gyűjtheti a táncos lábú menyasszony jutalmát. Nem vagytok a menyasszonytánc hívei? A borítékokat is kell valamiben gyűjteni. 🙂

A ládika az esküvő után is hasznos lehet. A pár esküvői emlékeit ebben a 35 cm széles, 25 cm mély, 18 cm magas ládában őrizheti meg. Az esküvői csokrot, a vőlegény virág kitűzőjét, egy darabot az esküvői meghívóból, az ültetőkártyákat, a mostanában divatos mókás apró ajándékokat, melyet a házasság éveire szánnak a barátok, rokonok. A kék harisnyatartót, esetleg a menyasszonyi fátylat, a menyasszony haját a nagy napon díszítő kis ékességeket (hajpántot, rózsás, csillogó köves csatokat), szóval bármit, amit szeretne erről az egyszeri és megismételhetetlen eseményről megőrizni.

A különleges eseményre tekintettel a ládára szintén fából, működő lakat kerül, szívecskés kulccsal. A láda tetején lévő nevek és dátum, az elején lévő monogrammok, illetve a ládán körbefutó indák égetési technikával, kézzel készülnek.

Természetesen bármilyen egyedi megrendelést teljesítünk! A láda elkészítésének határideje az egyéni kérés függvénye, erről előtte egyeztetnünk szükséges. Levelét az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Elkészítését a megrendelést követő 14 – 21 napon belül vállaljuk.

A szív lakat a kulccsal, külön is megvásárolható, az alábbi linken találja:

https://fromwood.hu/termek/mukodo-sziv-lakat-szivecskes-kulccsal/

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Esküvői láda szív lakattal” értékelése elsőként