MeglepLap karácsonyi képeslap – 3D csengő karácsonyfa dísszel

0 out of 5

1290Ft

Természetes, egyedi meglepetés szeretteinek, barátainak!

Karácsonyi képeslap kitörhető 3D csengő formájú karácsonyfa dísszel.

Kategória: Címkék: , , ,
Kosár

Leírás

Fából készült karácsonyi képeslap, melyből könnyen kitörhető a kis 3D karácsonyfa dísszé alakítható csengő.

Egyedi, az ünnephez köthető, természetes hangulatot árasztó, igényes, megfizethető ajándék, mellyel önmagában, postán, borítékban feladva, vagy egy másik ajándék mellé téve lepheti meg az Önnek valamiért kedves személyt.

Üres részét vékony hegyű filctollal aláírásával láthatja el, vagy jókívánságot írhat rá. Lehetősége van arra is, hogy konkrét üzenetével lézerezzük előre a képeslapot. Kérése szerint nemcsak a képeslapra, hanem a kitörhető díszre pl. céges logót is elhelyezhetünk. A lézeres feliratozást 500 Ft-ért vállaljuk. Egyedi üzenetét a rendelés leadásakor a megjegyzés részben szíveskedjen megadni!

MeglepLap 3D fenyőfa mérete: 8,1 cm magas, 2,5 mm vastag furnérozott rétegelt lemezfa anyagból

A szállítási díj több darab rendelése esetén is változatlan, 20 db vagy afeletti rendelés esetén pedig előreutalás esetén ingyenes! Abban az esetben is, ha valamelyik másik képeslapunkkal vegyesen választ 20 vagy annál több darabot. Ehhez a kosárban használja a “Szallitas%” kuponkódot.

Elkészítését a megrendeléstől számított 1-3 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Bármilyen kérdés, kérés esetén levelét az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.