Pálinkás kínáló + harapnivaló csoki doboz

18810Ft

Pálinkás kínáló + Bon-Bon-os doboz tömör bükkből

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , ,
Kosár

Leírás

Pálinkás kínálónk és “Harapnivaló” csoki dobozunk szettben kedvezményes áron kínáljuk.

A szettet esküvőre nászajándékba is viheti, de bármilyen más alkalomra férfi, vagy női ismerősnek is ajándékozható.  Miért ne adhatná külön-külön ajándékként más-más személynek is?

Fából (rétegelt lemez) készült egyedi tervezésű és kivitelezésű pálinkás kínáló palettánk 6 db talpas pálinkás pohár számára készül. A poharak nem részei a terméknek, csak illusztrációk. Természetesen poharakkal együtt is kérhető, ebben az esetben az info@fromwood.hu címre várjuk levelét!

“Harapnivaló” csoki dobozunk anyaga tömör bükk, 20*12 cm-es, magassága 6 cm. Fedele zsanérral rögzített, felnyitható. A desszertek szintén nem részei a terméknek, azok csak illusztrációk.

Webáruházunkban külön-külön is megvásárolhatja termékeinket. Itt találja őket:

https://fromwood.hu/termek/palinkas-paletta-talpas-poharhoz   és   https://fromwood.hu/termek/harapnivalo-csoki-doboz/

Ha szeretné a kínálót és a csoki dobozt is személyessé tehetjük. Kérésre lézertechnikával üzenetet, nevet, logót, stb. feliratozunk a termékekre az Ön által kért méretben, betűvel. Ezt termékenként 1600 Ft-ért vállaljuk. Ezen igényét, a kért tartalmat, és a választott betűtípust a megrendelés leadása során a megjegyzés részben vagy e-mailben várjuk.

Egyéb kérdését, kérését az info@fromwood.hu e-mail címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Elkészítésüket a megrendelést követő 3-5 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Pálinkás kínáló + harapnivaló csoki doboz” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…