Postaláda növénytartó résszel

42340Ft

Postaláda tömör akác vagy tölgyfából, növénytartó résszel

Méretei: 12 cm mély, 55 hosszú a teteje nélkül, 44 cm magas a legmagasabb pontja

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , , , ,
Kosár

Leírás

Egyedi kérés alapján született meg ez a termékünk. Különlegessége nemcsak a hozzátartozó virágtartó részben, hanem a 4. képen látható külön egyediséget kölcsönző feliratban is rejlik, melyet ráégetünk a fára.

A postaládát natúr színben, de pl., mint ahogyan az a 4. képen látható, világos barna lazúrral, vagy bármilyen más, Ön által kért lazúrral kezelve is elkészítjük. Lehetőség van arra is, hogy kis névtáblára égetjük a feliratot.

A fenti ár lazúrral kezelt, 2 névvel (vezetéknév + keresztnév, két vezetéknév, vagy vezetéknév + “család” szó) ellátott postaládára vonatkozik. Lehetőség van arra is, hogy kis névtáblára égetjük a feliratot és azt az Ön által kért helyre (nem feltétlenül az ajtóra középre) ragasztjuk. A kis névtábla maradhat natúr színű, a postaláda pedig valamilyen színnel kezelt. Más ötlete van? Mérete, alakja is változhat! Azt is szívesen megvalósítjuk!:-) A postaládát kezeletlenül, vagy felirat nélkül is elkészítjük. Levelét az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

A postaláda anyaga: akác vagy tölgy

Méretei: bedobónyílása A/4-es méretre készült, az ajtó 36 cm hosszú, 20 cm cm magas, de értelemszerűen egy légtérben van az ajtó feletti bedobónyílásos résszel. A postaláda 12 cm mély, 55 hosszú a teteje nélkül, 44 cm magas a legmagasabb pontja.

Elkészítését a megrendelést követő 6-8 munkanapon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

A virágcserép csak illusztráció, nem része a terméknek!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Postaláda növénytartó résszel” értékelése elsőként