Sokoldalú (kaméleon) dohányzóasztal

59090Ft

Tömör borovi fenyő dohányzóasztal KEZELVE, az üveg alatt kivehető, mozgatható fakkokkal. Az üveg alatt lévő dekoráció cserélhető.
Mérete: 60*60 cm, 50 cm magas

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , ,
Kosár

Leírás

Egy asztal, mely folyamatosan változik, mégis ugyanaz marad! Lehetséges ez? Hát persze, hisz a dohányzóasztal fakkjaiba gyakorlatilag bármit tehet, pl. dugót, kávészemeket, rizst, babszemeket, köveket, színes tésztát, kagyló-, és csigahéjakat, esetleg pénzérméket, stb.

E dohányzóasztal sokszínűségének csak tulajdonosa elképzelése, ízlése szabhat határt. Tükrözhet érdeklődést, belepakolhatja valamely gyűjteményét. Arculatát az évszak, vagy egy jeles ünnep is megváltoztathatja. Karácsonykor pl. dekorálható különböző színű szaloncukrokkal, karácsonyfadíszekkel, Valentin napon szívecskék (szappanból, papírból, filcből, stb.) lehetnek a díszei. Húsvétkor, festett vagy csokitojásokkal rakhatja tele, ősszel préselt falevelekkel, makkal, gesztenyével. A sort persze még lehetne folytatni.

Egy biztos más és más lesz a hangulata, a “színe”, változik, de a lényeg megmarad. Olyan mint a kaméleon.

Anyaga: 18 mm vastag tömör borovi fenyő
Mérete: 60*60 cm a teteje, 50 cm magas
A fakkok mérete, mennyisége változtatható. Az üveglap könnyen eltávolítható, az egyik oldalon leszerelhető oldalpanel segítségével.

A képen látható termék megrendelésre készül. Ha más méretben, vagy más színben szeretné, várjuk levelét!

Az asztal elkészítését a megrendelést követő 14 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Lehetősége van arra is, hogy kezeletlenül, mindenféle lakkozás, pácolás nélkül vegye át az asztalt, így végleges megjelenésének pusztán az Ön kreativitása szabhat határt.

Ebben az esetben a natúr, kezeletlen asztalt itt éri el:

https://fromwood.hu/termek/sokoldalu-kameleon-dohanyzoasztal-kezeletlenul/

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Sokoldalú (kaméleon) dohányzóasztal” értékelése elsőként