-5%

Szülinapos öröknaptár

20990Ft

Szülinapos öröknaptár a Te rokonaid, barátaid jeles eseményeihez igazítva.

 

Kosár

Leírás

Egyedi kérés alapján született meg ez a termékünk, a szülinapos öröknaptár.

A fa karikákra nevet, és számot írva, saját személyre szabott naptárán, egy helyen meglesz mindenki szülinapja:-)

Az öröknaptár 60*15 cm-es, tömör cseresznyefából készül. A hónapok rövidített nevei és a “Szülinapok” felirat lézer gravírozott technikával kerül a táblára. A naptár a karikák kivételével 100%-ban természetes kemény olajjal lesz kezelve, de a karikák utólagos kezeléséhez egy kis mennyiségű olajat adunk.

Az ár 20 db felirat nélküli karikát tartalmaz, melyre akril vagy alkoholos filccel lehet feliratozni a neveket, és az adott napot.

Természetesen a 20 db karikára is ráégethetjük a kért információt, ezt 13.200 Ft-ért vállaljuk, és ebben az esetben természetesen a karikákat is leolajozzuk.

A hónapok nevei alatt kis fémkarikákra akaszthatóak a fa karikák, melyek mindegyikén felül egy kis kampó, az alján pedig egy kis karika található. Ezek révén lehetséges a fa karikákat összeakasztgatni, így a rokonai, barátai szülinapjai függvényében egy-egy hónaphoz a szükséges mennyiséget tenni.

A naptár fényes vagy selyemfényű lakkozását 3500 Ft-ért vállaljuk.

Ha a karikákra is égettetni szeretné az információt, és/vagy szeretné, hogy lakkozzuk a naptárat, várjuk erre vonatkozó üzenetét!

Természetesen a naptár más felirattal is kérhető. Ha szeretné színes is lehet a tartalom, UV technika alkalmazásával. UV technika használata esetén az öröknaptárat olajjal történő felületkezelés esetén 7000 Ft-tal magasabb áron készítjük el.
A rokonok, barátok neveinek, az adott napoknak szánt karika helyett pedig más formát is elkészítünk, szívet, négyzetet, vagy amit szeretne?

Elkészítését a megrendelést követő 4 – 7 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Esetleges kérését, kérdését az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Szülinapos öröknaptár” értékelése elsőként