Rólunk

Üdvözöljük oldalunkon!

A FromWood, ahogyan azt angol elnevezése is takarja, szinte kizárólag fából készít egyedi, igényes ajándék-, és használati tárgyakat, design termékeket, bútorokat. Szeretjük a fát, szépsége előtt úgy tisztelgünk,hogy termékeink zömét semmiféle festékkel, lazúrral nem, kizárólag természetes anyagokkal (olajjal, lánggal) kezeljük.

Fontos szempont számunkra nemcsak az adott termék használhatósága, egyedisége, de az is, hogy minél többféle funkciót tudjunk termékeinkkel kielégíteni. Termék választékunk között mobiltartók, szemüvegtartók, pálinkás kínálók, borospohár tartós tálcák,fából készült csokornyakkendők, nyakkendők, ékszertartók, tolltartók, zsebkendőtartók, stb. megtalálhatóak.

Termékeink egy részét TimberTom márkanév alatt forgalmazzuk, ezeket kis sorozatgyártásban is elő tudjuk állítani, ami azt jelenti, hogy nagyobb mennyiség elkészítését viszonylag rövid határidővel vállaljuk. Ezen termékeinkbe a kb. 3*1,5 cm-es TimberTom logót beleégetjük. A nagy mennyiségben történő előállítás okán ezeket a termékeinket cégek részére is ajánljuk, színes és monokróm logózásukat is vállaljuk.

Számos esetben fordult már elő, hogy egyedi igényeket valósítottunk meg. Egy különleges alkalomra, egyedi ajándék elképzelésével bátran keressen elérhetőségeink valamelyikén!


 

Minőség – Környezetvédelem

A teljes mértékben kézi munkával készült, szépen kidolgozott termékeink mellett, fontos a kiváló alapanyag is, ezért az alapanyag beszerzés során is ügyelünk arra, hogy megfelelő minőségű anyagot válasszunk. Ellenőrzött fatelepeken vásárolunk, megbízható helyről származó fával dolgozunk. A faanyag megmunkálása során természetes alapú olajat, vagy vizes bázisú felületkezelőt használunk.

 

Megfelelő kommunikáció

Valljuk, hogy hiába a jó alapanyag, a szépen kidolgozott termék, ha az ügyfél nem azt kapja, amit szeretett volna. Így ügyelünk a minden részletre kiterjedő egyeztetésre, a megfelelő kommunikációra.

Kérésed, egyedi termékötleted lenne? Megvalósítjuk személyes ajándékod! Fordulj hozzánk bizalommal!

 

Innováció – Kreativitás

Folyamatosan tervezünk és valósítunk meg újabb kézműves, egyedi termékeket, de nyitottak vagyunk a vevői kérésekre is. Így azok alapján is születnek kezünk alatt újabb, mások számára is elérhető kreatív termékek.

Hisszük, hogy ezen tudatos “bevállalások” révén egyre nagyobb szakmai tapasztalatra teszünk szert, vásárlóinkban erősítendő a FromWood márka iránti bizalmat.

 

Elégedett vásárlók

“Épp most nyitottam ki, hát valami gyönyörű szép lett! Kicsit még mindig szipogok, annyira meghatódtam tőle! Méltóbb ajándékkal nem is őrizhetnénk ezt a sok szép évet! Jövőre az esküvőnk legszebb kelléke ez lesz, nem is kérdés! Nagyon szépen köszönöm! Üdvözlettel, és végtelen hálával: A legboldogabb menyasszony”

“Jópofa, kedves, szépen kidolgozott termék. Köszönöm.”