Rólunk

Üdvözöljük oldalunkon!

A FromWood, ahogyan azt angol elnevezése is takarja, szinte kizárólag fából készít egyedi, igényes ajándék-, és használati tárgyakat, design termékeket, bútorokat. Szeretjük a fát, szépsége előtt úgy tisztelgünk,hogy termékeink zömét semmiféle festékkel, lazúrral nem, kizárólag természetes anyagokkal (olajjal, lánggal) kezeljük.

Fontos szempont számunkra nemcsak az adott termék használhatósága, egyedisége, de az is, hogy minél többféle funkciót tudjunk termékeinkkel kielégíteni. Termék választékunk között mobiltartók, szemüvegtartók, pálinkás kínálók, borospohár tartós tálcák,fából készült csokornyakkendők, nyakkendők, ékszertartók, tolltartók, zsebkendőtartók, stb. megtalálhatóak.

A webáruházban megtalálható termékeink egy részének-, illetve egyedi megkeresés szerinti termék(ek) előállítását, több, mint 10 éves tapasztalatunknak, partnerkapcsolatainknak, továbbá meglévő szerszám-, és gépparkunknak köszönhetően kis sorozatgyártásban (100 – 1500 db) is vállaljuk. Ez azt jelenti, hogy ilyen mennyiségben is egyforma minőségi színvonalú termékek születnek meg műhelyünkben.

Számos esetben fordult már elő, hogy egyedi igényeket valósítottunk meg. Egy különleges alkalomra, egyedi ajándék elképzelésével bátran keressen elérhetőségeink valamelyikén!


 

Minőség – Környezetvédelem

A teljes mértékben kézi munkával készült, szépen kidolgozott termékeink mellett, fontos a kiváló alapanyag is, ezért az alapanyag beszerzés során is ügyelünk arra, hogy megfelelő minőségű anyagot válasszunk. Ellenőrzött fatelepeken vásárolunk, megbízható helyről származó fával dolgozunk. A faanyag megmunkálása során természetes alapú olajat, vagy vizes bázisú felületkezelőt használunk.

 

Megfelelő kommunikáció

Valljuk, hogy hiába a jó alapanyag, a szépen kidolgozott termék, ha az ügyfél nem azt kapja, amit szeretett volna. Így ügyelünk a minden részletre kiterjedő egyeztetésre, a megfelelő kommunikációra.

Kérése, egyedi termékötlete lenne? Megvalósítjuk személyes ajándékát! Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Innováció – Kreativitás

Folyamatosan tervezünk és valósítunk meg újabb kézműves, egyedi termékeket, de nyitottak vagyunk a vevői kérésekre is. Így azok alapján is születnek kezünk alatt újabb, mások számára is elérhető kreatív termékek.

Hisszük, hogy ezen tudatos „bevállalások” révén továbbra is egyre nagyobb szakmai tapasztalatra teszünk szert, vásárlóinkban erősítendő a FromWood márka iránti bizalmat.

 

Elégedett vásárlók

„Épp most nyitottam ki, hát valami gyönyörű szép lett! Kicsit még mindig szipogok, annyira meghatódtam tőle! Méltóbb ajándékkal nem is őrizhetnénk ezt a sok szép évet! Jövőre az esküvőnk legszebb kelléke ez lesz, nem is kérdés! Nagyon szépen köszönöm! Üdvözlettel, és végtelen hálával: A legboldogabb menyasszony”

„Jópofa, kedves, szépen kidolgozott termék. Köszönöm.”