Fa könyvtámasz (hal forma)

0 out of 5

17090Ft

Hal formájú könyvtámasz gyerekszobába.

 

Kosár

Leírás

Egy kedves rokon kisfiúnak készítettük el eredetileg első könyvtámaszunkat. Hogy miért éppen hal formát? Nagyon egyszerű a válasz, a szobája a vízhez köthető dolgokkal volt dekorálva.

A könyvtámasz formájának érdekessége, hogy két részből áll, együtt adják ki a végső hal formát. Nemcsak közvetlenül egymás mellett, de könyveket a két fél közé rakva is hasznos, ugyanakkor kedves darabjai nemcsak egy gyerekszobának, hanem egy, a halakért, horgászatért rajongó személy polcának is.

Kérésre természetesen más formát is szívesen megvalósítunk.

A könyvtámasz tömör akácból, kőrisből és dióból készül. Ezen termékünknél sem használtunk semmiféle pácot, a hal szemének, farkának „színét” a sötét színű diófa anyaga adja.

A halas könyvtámasz méretei: 20,5 cm magas, 9 cm széles, 7 cm-re lóg ki a hal eleje és 12 cm-re lóg ki a hal vége.

Elkészítését a megrendelést követő 3-5 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Ha szeretné igazán személyessé tehetjük, aljára nevet, kedves üzenetet helyezünk el lézertechnikával. A feliratozást 1600 Ft-ért vállaljuk. Ezen kérését üzenetben vagy megrendeléskor a megjegyzés részben várjuk.

Érdekelhetnek még…