Papírzsebkendő tartó (indákkal)

8190Ft

Papírzsebkendő tartó.

Méretek: teljes magasság 24 cm, a zsebkendő tartó rész 20 cm, szélessége 11 cm, mélysége 5 cm.

 

Kosár

Leírás

Ez a fából készült papírzsebkendő tartó szép dísze lehet valamely fürdőszoba szekrénynek, de kérésére kifúrjuk, így fel is akasztható valahova.

A zsebkendőtartó egyedi inda-levélmintás díszítése pirográf technikával (égetéssel) készül, 100%-ban természetes olajjal kezeljük. Teljes magassága 24 cm, a zsebkendő tartó rész 20 cm, szélessége 11 cm, mélysége 5 cm.

A képen látható terméket már eladtuk, így a fa erezete, az égetés mintázata, a fa, mint alapanyag természetéből fakadóan eltérő, de egy újabb kiviteles darab lesz.

Elkészítését a megrendelést követő 2-3 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Kérdése, kérése esetén levelét az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

 

Papírzsebkendő tartó (indákkal) termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 az 5-ből

    serflek.szabolcs

    A rendelés után külön felvették velem a kapcsolatot, hogy mikorra ütemezzék be a készítést (éppen nem volt raktáron kész darab) illetve hogy fúrjanak-e rá lyukat a falra felakasztáshoz. Kedvesek voltak és szimpatikusak, nagyon jól esett a személyre szóló kommunikáció. Aztán annak ellenére, hogy jeleztem nekik, nem sürgős a rendelés (a levelezés vasárnap történt, tehát nem munkanapon!), már a következő héten csütörtökön kézhez kaptam, extra gondosan becsomagolva. A termék talán még szebb is, mint a képen, igazán elégedett vagyok. Kivételes kiszolgálás, csak így tovább! 🙂


Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…