-22%

MeglepLap karácsonyi képeslap – karácsonyfa díszekkel

0 out of 5

1130Ft

Fából készült karácsonyi képeslap, melyből 3 db kis karácsonyfadísz törhető ki.

 

Kosár

Leírás

Fából készült karácsonyi képeslap, melyből könnyen kitörhető a 3 db kis karácsonyfadísz, melyet kérésére egyedileg feliratozhatunk, logózhatunk.

Egyedi, az ünnephez köthető, természetes hangulatot árasztó, igényes, megfizethető ajándék, mellyel önmagában, postán, borítékban feladva, vagy egy másik ajándék mellé téve lepheti meg az Önnek valamiért kedves személyt.
Üres részét vékony hegyű filctollal aláírásával láthatja el, vagy jókívánságot írhat rá.

Lehetősége van arra is, hogy konkrét üzenetével lézerezzük előre a képeslapot (ahogyan pl. a 7-11. képeken láthatja), vagy teljesen egyedi elképzelése szerintit készítsünk. (pl. az utolsó kép szerinti legyen – Rex)

Kérése szerint nemcsak a képeslapra, hanem a kitörhető díszre pl. céges logót is elhelyezhetünk. A lézeres feliratozást 800 Ft-ért vállaljuk. Egyedi üzenetét a rendelés leadásakor, megjegyzésben szíveskedjen megadni!

MeglepLap 3 db különböző karácsonyfadísz mérete: 8,1 cm magas, 2,5 mm vastag furnérozott rétegelt lemezfa anyagból

A szállítási díj több darab rendelése esetén is változatlan, 20 db vagy afeletti rendelés esetén pedig előreutalás esetén ingyenes! Nem kell érte fizetnie.

Elkészítését a megrendeléstől számított 1-3 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat. Bármilyen kérdés, kérés esetén levelét üzenetben várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Érdekelhetnek még…