Vajazó kések – 4 db-os késkészlet tölgyfából

0 out of 5

15990Ft

4 db-os vajazó késkészlet tömör tölgyfából.

 

Kosár

Leírás

Szereted a természetes dolgokat? Szívesen veszed körül magad fa kiegészítőkkel? A fa megnyugtat, egyedi mintázata, színe, tapintása magával ragad?

A vajazókés szett 4 féle formájú tölgyfából készült, természetes keményolajjal felületkezelt vajazókést tartalmaz. Külön-külön is megvásárolhatóak azonban a webáruházban.

A fenti ár a 4 db késre vonatkozik. Ha szeretné, a fotókon látható díszdobozban küldjük őket. A díszdoboz ára 1500 Ft. A megrendeléskor a megjegyzésbe legyen szíves jelezni, ha kér hozzájuk díszdobozt !

A kések méretei:

„Massivity”: 18 cm hosszú
„Wavy”: 17,5 cm hosszú
„Trendy”: 17 cm hosszú
„Simplicity: 14 cm hosszú

Új termékcsaládunk ezen tölgyfából készült darabjaihoz is az Auro egyik természetes felületkezelő keményolaját választottuk. A termékek funkciójához leginkább valót. Az auro olajok belélegezhetőek, környezetbarátak, tartósítószer mentesek, semmilyen veszélyes anyagot nem tartalmaznak, megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi és egészségügyi előírásoknak.

A fához jó hozzáérni, barátságos színű, selymes fényű. Nemcsak az alapanyag, hanem a tartósságát garantáló felületkezelő anyag is teljesen természetes. Szükséges is, hogy így legyen, hisz a természetes anyagok lakókörnyezetünk alakításának legértékesebb anyagai.

A fa mint alapanyag természetéből fakadóan minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen, más erezettel bír. Így a megrendelt darab is a fotón szereplőtől ugyan eltérő, de egyedi tölgyfából készült darab lesz.

Elkészítésüket a megrendeléstől számított 2-5 napon belül vállaljuk.

Esetleges kérdését, kérését az info@fromwood.hu címre küldött üzenetben várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Tisztítása, állagmegóvás:

  • A vajazókés tisztítása amennyiben csak vajjal érintkezett (nem lekvárral, mézzel vagy májkrémmel, stb.) egy papírtörlővel jól áttörölve is elégséges. Néhány alkalom után, időnként mosószeres szivaccsal ajánlott, de semmiképpen sem javasoljuk mosogató-, szárítógépben való tisztítását, vagy hosszabb ideig forró vízben való áztatását. Mosogatás és öblítés után is javasoljuk, hogy törölje szárazra, tovább lesz szép és maradandó ez a természetes anyagokból készült kés.
  • Szintén élettartama megóvása érdekében, ha megfogva mégis száraznak érzi, érdemes időről időre újra olajozni valamilyen élelmiszeripari, pl. len- vagy parafinolajjal. A vajazókés kézi munkával, több munkafázis (vágás, csiszolás, olajozás) révén születik meg.

Érdekelhetnek még…