-10%

„Csoki papírban” csoki doboz

14460Ft

„Csoki papírban” doboz tömör bükkfából, 25*14,5 cm-es, magassága 5 cm.

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , ,
Kosár

Leírás

Íme egy másik, szintén egyedi tervezésű és kivitelezésű darabja csokidoboz kollekciónknak!

Kedves Hölgyek, Urak, Fiatalok, Idősek! Ki ne imádná, de minimum ne kedvelné a csokit. Van aki nyíltan, szemérmetlenül falja, bármit megadna érte, van olyan is aki féltve az alakját, csak néha néha egy-egy kockát, de fogyaszt belőle, na és persze olyan is akad, aki titokban majszolja. A lényeg, hogy mindenki szereti!

A Bon-Bon doboz anyaga tömör bükkfa, 25*14,5 cm-es, magassága 5 cm. A dobozka rendelhető valamilyen jókívánság- vagy vicces felirattal, névvel is.

A feliratot lézer technikával (a fába égetéssel) készítjük el. (Az egyik képen néhány felirat ötletet is talál.) Ezt 1800 Ft-ért vállaljuk. Konkrét elképzelését az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Az egyik képen még egy levehető tetejű doboz van, de a dobozt mára már felnyitható tetejű zsanéros verzióval készítjük.

Ha szeretné a bon-bonos dobozka, kisebb vagy nagyobb méretben is elkészülhet. Ha elfogyott a csoki belőle, tarthat benne akár gyűrűt, karkötőt, fülbevalót, nyakláncot, cetlikre felírt recepteket, vagy bármi fontos apróságot.

Elkészítését a megrendelést követő 4-5 munkanapon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„„Csoki papírban” csoki doboz” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…