Tömör tölgyfa doboz, csúszó tetővel – prémium minőség

Tömör tölgyfa doboz, csúszó tetővel – prémium minőség

Korábban említett reklámügynökségi partnerünk kérésére promóciós termékként, kis sorozatban gyártott mennyiségben (500+) készítettük néhány évvel ezelőtt ezt a prémium kategóriás, rendkívül elegáns fadobozt. Minden része tömör tölgyfa, tetején lézerezett logóval. A dobozok extrém finomra csiszoltak a jó tapintás, a prémium kategóriát képviselő elvárás miatt. Mindegyik darab ISO tanúsítvánnyal rendelkező, átlátszó, természetes keményolajjal lett felület kezelve.

Itt is egy látványterv és az abban szereplő műszaki paraméterek alapján kellett megterveznünk a gyártási folyamatot, illetve elkészíteni a dobozokat.

A dobozba két, arany homokkal töltött, eltérő méretű homokóra került. A homokórákból kaptunk mintadarabokat, hogy a gyártási feladatokat precízen tudjuk hozzájuk igazítani. Azokat ugyanis utólag külföldön tették az általunk gyártott dobozokba.

Kihívás volt még akkor számunkra, hogy ügyfelünk elvárásának megfelelően a 2 db üveg, annak érdekében, hogy ne sérüljön, úgynevezett stancolt EVA hab nevű anyagba kellett kerüljön a dobozban, továbbá a csúszó fedél alá egy olyan, arannyal prégelt meghatározott panton színkódú és arany fóliájú logózott matt fóliás karton volt tervezve, melynek aljára szintén egy 5 mm vékony EVA hab volt szánva, felülről is védendő a két üveget.

A teljes projekt lebonyolítása volt tehát a feladatunk. Az általunk készített tömör tölgyfa dobozok elkészítésén kívül, fel kellett kutatnunk az arannyal prégelt, adott színkódú karton és logó gyártására alkalmas céget, az EVA hab gyártásával foglalkozó profi magyar partnert. A szállításhoz minden egyes fa dobozhoz egyedi kartondoboz gyártását is kérte tőlünk az ügynökség. Ehhez ugyan már volt akkor céges ismerettségünk, de mégis, egy rajtunk kívüli harmadik céget is be kellett vonnunk a projektbe.

Mikor minden készen volt, a csomagolás feladata is ránk hárult. Egyenként, minden fa dobozba betettük az EVA habokat, illetve a színes, arany prégelt kartonokat, majd ezeket egyedi karton dobozaikba pakoltuk.

Különösen, hogy a saját munkánk mellett másokéról is szó volt, nem kockáztathattuk, hogy megsérüljön a szállítmány, és persze profilba is vágott a dolog, szóval fa dobozt építettünk a kartondobozokba csomagolt dobozoknak.

Szerencsére sikeresen zárult a projekt, valamennyi magyar céges partnerünk kiváló munkát végzett, az ügynökség is elégedett volt munkánkkal.

Örömmel vállaljuk teljes projekted lebonyolítását. Keress bátran bennünket alábbi elérhetőségeinken.

info@fromwood.hu

+36 70 4289643

Share this post