Vándorserleg – fa és plexi kombinációjából

Vándorserleg – fa és plexi kombinációjából

Közel 7 éve a Medvematek-osok kérésére készítettünk vándorserleget. Ha már „medve”, a mancs villant be lehetőségként, mint kiindulási forma.

Érdekessége ennyi idő elteltével ennek a díjnak, hogy talán az első termékeink egyike volt, amikor először használtunk átlátszó, víztiszta plexit fával kombinálva. A kis ikonok a Medvematek legfontosabb üzeneteit voltak hivatottak megjeleníteni. Többek között a közösségi élményt, a természet szeretetét (szabadban megrendezett versenyek, táborok), vidáman is lehet matekozni, stb. Az ikonok UV nyomtatással kerültek a plexire. Az UV nyomtatás során a nyomtató által használt festék az UV sugárzás, azaz a természetes napfény hatására köt meg a felületen. Tartós, igényes, ami akkor a lehető leggyorsabban kivitelezhető megoldás volt.
Minden eset más és más, az igények és a határidők függvénye, hogy milyen technológiát szükséges használni az elvárt végeredmény érdekében.

Tömör kőrisfából készítettük a díjat, a külső része nem más faanyag, hanem pácolva lett, hogy még izgalmasabb, igényesebb díjakat adhassanak át az arra érdemeseknek.

 

Share this post