GEOMETRY – Kutya- / macskaház
 geometriai áttört mintával

0 out of 5

24900Ft

Cicának, kutyának szánt ház, pihenő, kuckó, búvóhely.

 

A termékkel kapcsolatos egyedi kérését, pl. feliratozás majd a pénztárnál, a megjegyzés résznél tudja rögzíteni.
Kosár

Leírás

Kisebb méretű kutyának, macskának szánt 6 mm vastag, finomra csiszolt falemezből, felületkezelés nélkül készült kuckó. Két oldalán áttört geometriai mintával, hátulján tömör falappal, elején trendi bejárattal.

A kis kedvencnek szánt pihenő 50 x 50 x 50 cm-es, melyet lapra szerelve szállítunk. Elemei mindenféle csavar, szög, stb. nélkül könnyen egymásba illeszthetőek, majd ismét szétszedhetőek. Így, akár egy hosszabb utazásra is magával viheted kis kedvenced kuckóját, az elemek széthúzása után (lapokban) kis helyet foglal.

Nemcsak egy hagyományos pihenőhely kedvencednek! Olyan klasszul néz ki, hogy otthonod egy szép bútorral is meglepheted. Ülőke is lehet, de ágyad mellett kiváló éjjeliszekrény, tetejére bátran pakolhatsz! Párnát tennél inkább rá? Miért is ne!? Így már nemcsak bent, fent is kucoroghat, elnyújtózhat rajta kis társad.
Lehetőséged van kedvenced nevét is rátetetni a bejáratnál lévő oldalra. A kis kedvenc nevét 1900 Ft-ért feliratozzuk.

Kérésed szerinti méretben is elkészítjük.
Hívj bátran! +36 70 428 9643

Elkötelezettek vagyunk környezetünkért, ezért már a gyártás tervezésekor is fontos szempont volt, hogy termékünkkel ne csak egy alkalommal, hanem hosszú távon szolgáljuk ki kedvenced, a Te és a környezet igényeit.
Olyan terméket hoztunk létre, melynek további előnye, hogy bármely részének sérülése, törése esetén, csak a sérült oldalt kell cserélned. Így nemcsak a pénztárcádat kíméled, de a fenntarthatóságért is teszel, a felesleges szeméttől véded környezetünk.Tegyünk EGYÜTT! TimberTomPetsAnyaga: 6 mm vastag falemez
Mérete: 50 x 50 x 50 cm
Termék jellemző: lapra szerelt

Elkészítését a megrendelést követő 2-3 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Érdekelhetnek még…