MeglepLap karácsonyi képeslap – 3D fenyőfa asztali dísszel

0 out of 5

1450Ft

Karácsonyi képeslap fából – 3D fenyőfa asztali dísszel

 

A termékkel kapcsolatos egyedi kérését, pl. feliratozás majd a pénztárnál, a megjegyzés résznél tudja rögzíteni.
Kosár

Leírás

Fából készült karácsonyi képeslap, melyből könnyen kitörhető a kis 3D asztali dísszé alakítható fenyőfa.

Egyedi, az ünnephez köthető, természetes hangulatot árasztó, igényes, megfizethető ajándék, mellyel önmagában, postán, borítékban feladva, vagy egy másik ajándék mellé téve lepheti meg az Önnek valamiért kedves személyt.
Üres részét vékony hegyű filctollal aláírásával láthatja el, vagy jókívánságot írhat rá. Lehetősége van arra is, hogy konkrét üzenetével lézerezzük előre a képeslapot (ahogyan példaképp a 6-7. fotón), vagy teljesen egyedi elképzelése szerintit készítsünk. (ahogyan az utolsó képen láthatja – Rex)

Kérése szerint nemcsak a képeslapra, hanem a kitörhető díszre pl. céges logót is elhelyezhetünk. A lézeres feliratozást 800 Ft-ért vállaljuk.

Egyedi üzenetét a rendelés leadásakor a megjegyzés részben szíveskedjen megadni!

MeglepLap 3D fenyőfa mérete: 8,3 cm magas, 2,5 mm vastag furnérozott rétegelt lemezfa anyagból

A szállítási díj több darab rendelése esetén is változatlan, 20 db vagy afeletti rendelés esetén pedig előreutalás esetén ingyenes! Nem kell érte fizetnie.

Elkészítését a megrendeléstől számított 1-3 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat. Bármilyen kérdés, kérés esetén levelét üzenetben várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.