Minimalista, letisztult konyhabútor

Minimalista, letisztult konyhabútor

Egy teljesen új konyhabútorral lephettünk meg egy háziasszonyt. Köszönjük szépen a lehetőséget, hisz ennél a konyhánál is van rengeteg különlegesség, amit megvalósíthattunk. 🙂

Az alábbi képet a megrendelőtől kaptuk. Ez a színvilág, a fa és a fehér kombinációja volt az álomkonyha számára.

Megterveztük, elkészítettük, beépítettük. 🙂

MUTATJUK képekben. 

 

A fotók inkább csak a színeket, design-t láttatják, a technikai EXTRÁKAT azonban nem. Nahát, mik is ezek!?

– 3 helyen fut végig ledvilágítás, a legfelső szekrénysor alsó részén, közvetlenül a konyhapult feletti konyhaszekrények alján, illetve a konyhapult alján, az alsó szekrényeknél, ahogyan a képeken is látszik.
Ezek természetesen külön-külön kapcsolhatóak, fényerő szabályozósak. A háziak életét megkönnyítendő vezeték nélküli prémium üveglapos fali kapcsolóval szerelve készítettük el, hogy ne kelljen szétvésni a már meglévő falakat, annak érdekében, hogy a 3 világítás külön-külön kapcsolható legyen.

– Minden minimalista!

Nincsenek fogantyúk, hanem színterezett (azaz fehérre festett) alumínium fogantyú profilok kerültek beépítésre. A minimalizmus jegyében minden rejtve van. A mikró és a hűtő szekrénybe építve, a csepegtető is a felső szekrénybe elhelyezve, az elektromos konnektor is a felső szekrény aljába lett elrejtve.

             

–  A design mellett a praktikum sem maradt el. Természetesen csillapított vasalatokkal szerelt fiókok és ajtók, teljes kihúzású fiókok, beépített szelektív szeméttároló, és a legjobb sarokkihasználást lehetővé tevő „magic corner” (sarokszekrény rendszer vasalat) lett e konyhában kialakítva.

– De az igazi „fűszere” e minimalista, szép fehér konyhának a fa fali csempe dekoráció, melyet szintén mi terveztünk, készítettünk, és helyeztünk el végső helyére. A fali csempék után a térelválasztó elemek is helyükre kerültek. Elkészült a megrendelő álma.

           

Hogy tetszik e minimalista, csodás konyha? Te is elfogadnád?

Íme néhány a konyha beszerelése közben készült kép.

            

Share this post