Modern konyhabútor

Modern konyhabútor

Amikor valaki egyedi konyhabútor kivitelezési igénnyel keres meg bennünket első lépésben helyszíni felmérést, egyeztetést tartunk. Ennek minden esetben része, hogy az ügyfél igényeit és a hely adta lehetőségeket figyelembe véve, illetve korábbi tapasztalataink alapján javaslatokat teszünk a megvalósíthatóságra.

Szinte minden esetben proaktív módon olyan ötleteket is felvetünk, melyre az ügyfél nem is gondolt. 🙂

A személyes egyeztetés során kialakult elképzelésre egy körülbelüli árat mondunk, ha az elfogadható az ügyfél számára, megrajzoljuk elképzelését, esetleg ha valami még felmerül megbeszéljük, véglegesítjük.

A megrajzolt terv és a megrendelő által választott anyagok alapján kalkulálunk árat. Miután árajánlatunk elfogadásra kerül, még előfordulnak természetesen finomítások, apróbb módosítások.

Ennél a konyhánál is így zajlott a folyamat. Íme a rajz, amit a konyha tervezése végeredményeképp az ügyfélnek látványtervként mutattunk be.

E modern konyha különlegessége a mennyezetig történő beépítés. A háziasszony ugyanis sok pakolóhelyet szeretett volna. Annak érdekében, hogy minden hely ki legyen használva, arra a kis helyre, ami tűzhely mellett még maradt, fűszertartó szerelvénnyel felszerelt kihúzható keskeny szekrényt javasoltunk, és építettünk be.

Annak érdekében, hogy ne legyen robosztus érzése az ügyfélnek, illetve világítással szerelhető legyen a szekrények alja, a legfelső szekrénysor mélyebbre lett tervezve, azok aljára ledszalag, ledvilágítás került.

A megrendelő nem szeretett volna klasszikus fogantyúkat, az ajtók nyitását, ezért a bútor színére szinterezett aluminium profilokkal oldottuk meg.

     

   

Share this post