Fa névjegykártya (cseresznye)

510Ft

Névjegykártya tömör cseresznyefából.

Minimum rendelhető mennyiség: 50 db

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategória: Címkék: , , , ,
Kosár

Leírás

Egy stílusos névjegykártya egy ELSŐ bemutatkozásra, melyre biztosan emlékezni fognak!

Igazán különleges, egyedi, prémium kategóriás névjegykártya tömörfa kivitelben.

Az 1. képen látható névjegykártya cseresznyefából készült, de ha más anyagból szeretné, természetesen abból is elkészítjük.

A 2. képen a világos színű (kőris). A két mellette lévő (cseresznye), azonban a bal oldali rusztikus (érdes) felületű, erre a felületre van a szöveg nyomtatva. A Barista képzés feliratú (bükk), az alatta lévő szintén (cseresznye), a fehér feliratos (fekete dió), a fehér feliratostól jobbra lévő (tölgy) anyag, a balra lévő pedig (dió) anyag.

A névjegykártyák színe a faanyagnak köszönhető, nincsenek semmilyen színezőanyaggal, kizárólag természetes alapú színtelen olajjal kezelve, annak érdekében, hogy a fa erezete még jobban láthatóvá váljon, hangsúlyozva ezáltal az alapanyag természetességét, a termék minőségi értékét, igényességét.

A fenti ár 1 db 1 oldalon lézerezett névjegykártyára vonatkozik. Lehet színes is a felirat, vagy a logó, ahogyan pl. a 2. képen lévő fehér feliratos névjegykártyánál. Ebben az esetben azonban a névjegykártyák elkészítését 530 Ft /db áron vállaljuk. A színes felirat UV nyomtatással készül, mely rendkívül nagy kopásállóságú, tartós.

Mérete: 9 * 5 cm, kb. 1,2 mm vastag, 2 – 4 gramm súlyú

Minimum rendelhető mennyiség: 50 db

A névjegykártyák alapanyaga egyenként kézi munkával készül, több munkafázis  (vágás, csiszolás, olajozás, stb. ) révén születnek meg. Elkészítésüket a megrendelést követő 3 – 5, míg színes tartalom esetén 5 – 8 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Felmerülő kérdését, kérését az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Fa névjegykártya (cseresznye)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…