Tömörfa névjegykártya

Tömörfa névjegykártya

Stílusos névjegykártya az ELSŐ bemutatkozásra, mely biztosan nem a szemetesben landol, kétségtelenül észben tartja, aki kapja!
Mivel fával dolgozunk, evidens volt, hogy több évvel ezelőtt fából készítsük el saját névjegykártyáinkat is. ☺️

Sajátjainkból született meg új termékünk, mely webáruházunkban is elérhető. Itt: https://fromwood.hu/termekkategoria/ceg-fa-nevjegykartyak/
A névjegykártya különböző faanyagokból rendelhető, tömör fából készül. Magát az alapanyagot is mi állítjuk elő, ilyen vastagságban sehol nem érhető el ugyanis tömörfa. Fontos hangsúlyozni, hogy ez nem furnér, vagy furnérozott alapanyag, hanem teljes egészében az adott fafajtából van.
Mérete megegyezik a papírból készült névjegyekével, súlya mindössze 2-4 gramm, vastagsága 1,2 mm.
Ebben a vastagságban még ízléses, nem sérül könnyen, de akarattal persze eltörhető …

Az elmúlt évek során számos névjegyet készítettünk már, így kellő tapasztalattal rendelkezünk, hogy a kívánt tartalomnak megfelelő faanyagot, elhelyezést tudjuk Önnek javasolni.

Logó függvénye például, hogy lehet-e áttört megoldásban gondolkodni vagy sem. Az alábbi esetekben megoldható volt a logó kivágása, azok egyszerűségéből fakadóan.

       

A tartalmat lézerezetten vagy UV nyomtatva tudjuk elhelyezni a fán. Mindkét megoldásban további kreativitás rejlik. Ilyen lehet pl. lézerezésnél, ha a betű nem kitöltött, hanem körvonalas, mint itt a név és a többi tartalom vonatkozásában.

A tartalom mennyiségétől függ, hogy fekvő, álló, esetleg 2 oldalas névjegykártyát javaslunk, készítünk megrendelőinknek.

          

                         

 

Lentebb egy részletgazdagabb logó. Ennél szóba sem jöhetett az átvágott megoldás.

Az UV nyomtatás egy tartós megoldás, UV fényre kötő festék kerül a felületre. Általa színes tartalom is elérhető.

                

Persze lehet feketével is UV nyomtatni a fára, mint közvetlen fentebb és ennél az alábbi kőrisfa anyagra készült névjegynél látható.

A névjegykártya lehet szabálytalan formájú is.

Sok évvel ezelőtt egy közszereplő keresett meg bennünket, hogy számára személyre szabott fa névjegykártyát készítsünk. Az volt a kérése, tekintettel arra, hogy ételstylist és privát séf a szakmája, hogy a névjegykártya vágódeszka formájú legyen.
Büszkék vagyunk rá, hogy sikerült ilyen kicsi vágódeszka formájú névjegyet készítenünk, ami persze egy igazán különleges és személyes, tömör cseresznyefából készült névjegykártya lett.

   

Egy másik szokatlan forma

Sajátos tartalmi megoldás lehet erre a kis névjegykártyányi felületre elhelyezett, de működő QR kód. Lentebb tölgyfa anyagon.

A kivitelezési megoldás, az alapanyag, a forma, az elrendezés és a tartalom együttesen határozzák meg tehát, hogy mennyire rendkívüli lesz a névjegykártya.

Ha nem mindennapi névjegyet szeretne, keressen bennünket, örömmel állunk rendelkezésére. 🙂

 

Share this post