-15%

Vágódeszka másképp :-) disznó forma

22070Ft

Disznó formájú puzzle vágódeszka.

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , Címkék: , , , ,
Kosár

Leírás

A főzésért rajongóknak, a finom étkek és az igényes konyhai kiegészítők kedvelőinek ajánljuk ezt a tömör bükkfából készült nemcsak szokatlan formájú, de igen ritka megjelenésű (malac/disznó formájú) vágódeszkát.

Különlegessége nemcsak abban rejlik, hogy egy disznót formáz, és a hentes üzletben kint lévő plakátokra emlékeztetve szerepelnek rajta a disznó egyes részei, hanem mindezeken túl sikerült egy, 5 az 1-ben vágódeszka gyűjteményt is létrehozni. Különböző méretű vágódeszkák együttese adja ki ugyanis a disznó formát. A feliratok lézerezéssel készülnek.

Feliratok nélkül is rendelhető, csak a kontúrokkal (test, lábak körvonala, illetve fej rész). Ebben az esetben a deszka ára 3.000 Ft-tal kevesebb. Ha feliratok nélkül szeretné, mielőtt kosarába teszi, megrendeli a terméket, kérem üzenetben jelezze ezt, különben a feliratok nélküli ár nem érvényes. Köszönjük megértését.

A puzzle-s megoldással egy kis humort szerettünk volna ebbe a termékbe csempészni. Zsírpapírba csomagolva átadva, biztos, hogy óriási sikere lesz.

Ha nem szeretné, hogy puzzle megoldással készüljön el, az sem probléma, egyben lesz a malacka, ahogyan az utolsó képen láthatja. Várjuk üzenetben erre vonatkozó megjegyzését.

Inkább a marhahúst, netán a bárányt kedveli, az alábbi linkeken érheti el őket:

https://fromwood.hu/termek/vagodeszka-maskepp-marha-forma/

https://fromwood.hu/termek/vagodeszka-maskepp-barany-forma/

A vágódeszka (hústőke) méretei:  összerakott állapotban 60*40 cm, vastagsága 27 mm
Anyaga: tömör bükk
Felületkezelése: Auro 108 természetes munkalap olajjal megoldott

Tisztítása, állagmegóvás:

  •  A vágódeszka tisztítása mosószeres szivaccsal, de semmiképpen sem mosogató-, szárítógépben, vagy hosszabb ideig forró vízben való áztatással lehetséges.
  • Bárd, balta használata esetén a vágódeszkán nemcsak felületi karcosodás, hanem törés, mélyebb felszíni sérülések keletkezhetnek az eszközök mivoltából eredően, így a vágódeszka élettartamának, esztétikai megjelenésének megőrzése érdekében ezek használatát kerülni szíveskedjenek.
  • Szintén élettartama megóvása érdekében, ha száraznak érzi a deszkát, érdemes időről időre újra olajozni valamilyen élelmiszeripari, pl. lenolajjal.

A vágódeszka kézi munkával, több munkafázis (vágás, csiszolás, feliratozás, olajozás) révén születik meg. Elkészítését a megrendelést követő 3-5 napon belül vállaljuk.

Ha más formát, vagy ezt, de más méretben szeretné, üzenetét az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Vágódeszka másképp :-) disznó forma” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…