Késtartó késimádóknak

7020Ft

Késtartó 7 kés tárolására.

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategória: Címkék: , , ,
Kosár

Leírás

Ezt a fából készült, a kamra vagy a konyha valamely polcára, fiókba helyezhető késtartót, elsősorban azon férfiaknak ajánljuk, akik imádják a késeket, némely otthon használt darabot különösen nagy becsben tartanak! Természetesen a hölgyek figyelmébe is ajánljuk, hisz kedvesük biztosan értékelni fogja, ha egy ilyen ajándékkal lepik meg késkedvelő párjukat.
A konyhafiók is rendezettebb ennek köszönhetően, illetve a késeket sem kell olyan gyakran élezni, mert az élük így védve van, szemben a „bedobált” megoldással.

A fenyőfából készülő késtartó kb. 17 cm széles, 5 cm magas, a nút, amibe a kés belemegy 3 mm-es, és kb. 3 cm mély a nút. A kések közötti távolság 1,5 cm. A tartó széleitől az első nút 3 cm-re esik mindkét oldalon. 7 db kés fér bele.

Egyedi méretben, több késnek, tölgyfából, más kések közötti távolsággal, akár a fiók méretéhez igazodva is elkészítjük a késtartót. Változástól függően az ár is változhat. Várjuk esetleges módosítással kapcsolatos kérését, üzenetét!

Érdemes megmérni, hogy a tartóba szánt kések markolata milyen széles, elegendő lesz-e a kések közötti 1,5 cm-es távolság! Az is megoldható, ha kisebb-nagyobb kések kerülnének bele, hogy egyes kések között nagyobb, míg mások között kisebb távolsággal készítjük el a tartót.
Így tehát más méretben, de akár több/kevesebb kés tárolására alkalmas tartót is elkészítünk. Erre vonatkozó igényét, esetleges kérdését az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Elkészítését a megrendelést követő 2-4 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Késtartó késimádóknak” értékelése elsőként