Vágódeszka másképp :-) marha forma

20940Ft

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategória: Címkék: , , , ,
Kosár

Leírás

Hús és vágódeszka kedvelő férfiaknak ajánljuk ezt a nemcsak szokatlan formájú, de igen ritka megjelenésű (marha formájú) vágódeszkát.

Különlegessége nemcsak abban rejlik, hogy egy marhát formáz, hanem mindezeken túl sikerült egy, 4 az 1-ben vágódeszka gyűjteményt is létrehozni. Különböző méretű vágódeszkák együttese adja ki ugyanis a marha formát.

Szokatlanságát fokozandó, a fej részhez és a kontúrokhoz hasonlóan, lézer technikával szerepeltethetjük rajta az utolsó kép szerint, a marha egyes részeit is. Ebben az esetben a marha deszka ára 3.500 Ft-tal kerül többe.

A puzzle-s megoldással egy kis humort szerettünk volna ebbe az új termékbe csempészni. Zsírpapírba csomagolva pedig óriási sikere lesz. Így jó szívvel ajánljuk Önnek is valamely férfi ismerősének, rokonának ajándékba.

Inkább a disznóhúst, esetleg a bárányt kedveli? Ezeket a formákat is elkészítettük, az alábbi linkekre kattintva megtalálja őket :

https://fromwood.hu/termek/vagodeszka-maskepp-diszno-forma/

https://fromwood.hu/termek/vagodeszka-maskepp-barany-forma/

A Hústőke/vágódeszka vastagsága 27 mm, anyaga tömör bükk, mérete, összerakott állapotban 60*40 cm, természetes munkalap olajjal kezelt.
Ha szeretné, természetesen más méretben elkészítjük, várjuk üzenetét az info@fromwood.hu címre.

Tisztítása, állagmegóvás:

  • A vágódeszka tisztítása mosószeres szivaccsal, de semmiképpen sem mosogató-, szárítógépben, vagy hosszabb ideig forró vízben való áztatással lehetséges.
  • Bárd, balta használata esetén a vágódeszkán nemcsak felületi karcosodás, hanem törés, mélyebb felszíni sérülések keletkezhetnek az eszközök mivoltából eredően, így a vágódeszka élettartamának, esztétikai megjelenésének megőrzése érdekében ezek használatát kerülni szíveskedjenek.
  • Szintén élettartama megóvása érdekében, ha száraznak érzi a deszkát, érdemes időről időre újra olajozni valamilyen munkalap olajjal vagy olcsóbb élelmiszeripari, pl. lenolajjal.

A vágódeszka elkészítését a megrendelést követő 4-6 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Vágódeszka másképp :-) marha forma” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…