Működő szív lakat szívecskés kulccsal

17390Ft

Működő szív lakat szívecskés kulccsal.

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategória: Címkék: , , , , ,
Kosár

Leírás

Eredetileg egy esküvői ládához készítettük ezt a szív lakatot, de immár külön is rendelhető webáruházunkban. Tehető fiókra, szekrény fogantyújára, kilincsre, bármilyen kallantyús ládikára vagy bárhová, ahol jó érzés lesz viszonlátni.

A fából készült, működő lakathoz egy szintén fából készült szívecskés kulcs is tartozik, mely nyitja-zárja is természetesen a lakatot.

A szív lakat nemcsak önmagában lehet születésnapra, anyák napjára, esküvőre, gyermekáldásra, húsvétra, karácsonyra, stb. egyedi, kedves ajándék, de bármilyen más ajándékra téve is szépen dekorál, nem mellesleg használható később is. Igazán személyessé külön monogrammal vagy felirattal tehető (ahogyan pl. a képek között is látszik), melyet lézertechnikával 1600 Ft-ért vállalunk. Ha ilyet szeretne, kérését a megrendelés leadásakt, megjegyzésben várjuk. Esetleges kérdését az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

A szív lakat kb. 10*10 cm-es, de eltérő méretben is elkészülhet.

Elkészítését a megrendelést követő 5-7 munkanapon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Működő szív lakat szívecskés kulccsal” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…