Fehér, romantikus, szív formájú fa homokóra esküvőre

38.400Ft

Egy igazi romantikus darab homokszertartáshoz, esküvőre.

 

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Egy különleges esküvői kellék, maradandó emlék, ajándék az igaz szerelmeseknek, ez a homokkal tölthető fehérre festett, fából készült homokóra.

Az esküvőn, a homokceremónia során, a pár a homokórába, a menyasszonyt és a vőlegényt jelképező kétféle színű dekor homokot tölt, mely végérvényesen összekeveredik, így jelképezve a pár elválaszthatatlanságát, összetartozását.

Anyaga: Bükkfa, üveg

Mérete: Lábakkal együtt kb. 25 cm magas, 14 cm az átmérője, az üveg átfolyónyílása 2-2,5 mm. Ez azt jelenti, hogy a homokóra egészen apró (mikron) méretű homokkal tölthető, annak érdekében, hogy ne akadjon el a homok.

Tartozéka:

– egy üveg tölcsér (ezen keresztül önthető be a dekor homok) és

– egy parafa dugó

A kétféle színű dekor homok, illetve a kiöntőüvegek nem részei a terméknek, de természetesen segítünk azok beszerzésében, kérésre be is szerezzük azokat. Várjuk erre vonatkozó levelét az info@fromwood.hu címre, hogy a részleteket, az árat egyeztethessük.

A fotókon látható, hogy a homokóra szív formájú tetejére került a pár neve és a nagy nap dátuma. UV technikával, szürke betűkkel nyomtattuk a nevet. Természetesen más szöveget, más színnel és más betűtípussal is tudunk nyomtatni, amennyiben szeretné, de ha úgy gondolja, tiszteletben tartjuk kérését, és szöveg nélkül készítjük el a homokórát.

Elkészítését a megrendelést követő 2-3 héten belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Bármi kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, levelét az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

További homokóráinkat az alábbi linkre kattintva éri el:

https://fromwood.hu/termekkategoria/eskuvo-homokorak/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fehér, romantikus, szív formájú fa homokóra esküvőre” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…