2 db mobiltartó nemcsak iphone-osoknak

13750Ft

2 db apple mobiltartó

Méretek: 12 cm magas, 10 cm széles

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,
Kosár

Leírás

Ennek a 2db polcra, éjjeli szekrényre, kis asztalra helyezhető, alma formájú mobiltartónak nagy hasznát veheti Ön és párja, valamely kedves ismerőse, hisz többé nem kell mobiltelefonjaikat otthon keresgélniük. Persze nemcsak otthon használhatóak, jól mutatnak munkahelyi íróasztalon is.

Méretek: 12 cm magas, 10 cm széles
Anyaga: 28 mm-es, 100%-ban természetes auro kemény olajjal kezelt bükkfa

A képen látható termékeket már eladtuk, így a fa erezete eltérő lesz a képen láthatótól, de az Ön részére elkészítünk két újabb egyedi darabot. Elkészítésüket a megrendelést követő 1-3 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Ha szeretné a tartókat személyessé tehetjük. Kérésre lézertechnikával üzenetet, nevet, logót, stb. feliratozunk az oldalukra, az Ön által kért méretben, betűvel. Ezt termékenként 1700 Ft-ért vállaljuk. Ezen igényét, a kért tartalmat, és a választott betűtípust a megrendelés leadása során a megjegyzés részben vagy e-mailben várjuk.

Az egyik képen különböző faanyagokból készült tartók vannak. Balról jobbra: fekete dió, bükk, kőris, dió

Egyéb kérdését, kérését, vagy ha a bükktől eltérő anyagból szeretné a tartókat, üzenetét az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„2 db mobiltartó nemcsak iphone-osoknak” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…