Homokóra fa házban esküvőre

41800Ft

Homokóra fa házban, vintage stílusban kezelve.

Esküvői kellék, az igaz szerelmeseknek!

Dekorhomok külön is vásárolható. Ezen a linken érhető el: https://fromwood.hu/termek/dekorhomok/

 

Törlés
Kosár

Leírás

A homokórába a menyasszonyt és a vőlegényt jelképező kétféle színű dekor homok kerül, mely végérvényesen összekeveredik, így jelképezve a pár elválaszthatatlanságát, összetartozását.

A homokóra egy különleges esküvői ajándék, az igaz szerelmeseknek.

A kétféle dekor homok nem része a terméknek, de természetesen segítünk annak beszerzésében, kérésre be is szerezzük azokat. Várjuk erre vonatkozó levelét az info@fromwood.hu címre, hogy a részleteket, az árat egyeztethessük.

A homokóra kb. 25 cm magas, és 15 cm átmérőjű.

A homokóra tartozéka:
– egy üveg tölcsér (ezen keresztül önthető be a dekor homok)
– egy üvegdugó, és
– egy parafa dugó
Feliratozás: lézerezéssel vagy UV nyomtatással lehetséges. A 8. képen lézeres feliratozást láthat. A lézeres feliratozást 2.900 Ft-ért vállaljuk.
Lehetőség van arra is, hogy színes legyen a felirat. Kétféleképpen is. A beleégetett szövegbe kerül a választott festék vagy a szöveget nem égetjük, hanem nyomtatjuk a fára, UV nyomtatással (mint a 9 – 10. képen). Az UV nyomtatás díja 4.900 Ft. A színes felirat ára lézerezés + színezés révén 3.500 Ft, kivéve az arany vagy ezüst feliratot, mely ára megegyezik az UV nyomtatás árával.
Az átfolyónyílás 2-2,5 mm, ami azt jelenti, hogy a homokóra egészen apró (mikron) méretű homokkal tölthető, annak érdekében, hogy ne akadjon el a homok. Finomszemcsés homokot ajánlunk hozzá, olyan minőségűt, amelyik homogén, nincsenek benne eltérő nagyobb szemcsék.
A kétféle színű dekor homok, illetve a kiöntőüvegek nem részei a terméknek.
Egy színt 1200 Ft / db áron, műanyag flakonba csomagoltan kb. 150 g-nak megfelelő mennyiségben tudjuk rendelkezésére bocsátani, mely mennyiség 2 féle színből elegendő a homokórába. Ráadásul a csomagolás alkalmas arra, hogy abból öntsék a homokot.
Mégis ha szeretné, öntőüveg beszerzésében is segíthetünk. Várjuk erre vonatkozó levelét üzenetben, hogy a részleteket, az árat egyeztethessük.
Ha az esküvői ceremónia után a homokórát használni szeretnék, a parafa dugót javasoljuk, mert az, ha a homokórát megfordítják, az üvegdugóval ellentétben nem tud kiesni.
Az egyik fotón látható csavart oszlopos homokóra csak illusztráció, a termék a többi képen szereplők szerint készül.

Elkészítését a megrendelést követő 1-3 héten belül vállaljuk.

Bármi kérése, kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, levelét az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

További homokóráinkat az alábbi linkre kattintva éri el:

https://fromwood.hu/termekkategoria/eskuvo-homokorak/

További információk

Homokszínek 1

nincs, Fehér, Bézs, Citromsárga, Napsárga, Narancs, Piros, Világos lila, Orgona Lila, Indigó Lila, Rózsaszín, Ciklámen, Türkizkék, Kék, Világos Zöld, Fűzöld, Sötét Zöld, Arany, Terrakotta, Barna, Fekete

Homokszínek 2

nincs, Fehér, Bézs, Citromsárga, Napsárga, Narancs, Piros, Világos lila, Orgona lila, Indigó lila, Rózsaszín, Ciklámen, Türkizkék, Kék, Világos Zöld, Fűzöld, Sötét zöld, Arany, Terrakota, Barna, Fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Homokóra fa házban esküvőre” értékelése elsőként