Koptatott fehér homokóra fa házban esküvőre

45200Ft

Homokóra fa házban, vintage stílusban kezelve.

Esküvői kellék, az igaz szerelmeseknek!

Dekorhomok külön is vásárolható. Ezen a linken érhető el: https://fromwood.hu/termek/dekorhomok/

 

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , ,
Törlés
Kosár

Leírás

A homokórába a menyasszonyt és a vőlegényt jelképező kétféle színű dekor homok kerül, mely végérvényesen összekeveredik, így jelképezve a pár elválaszthatatlanságát, összetartozását.

A homokóra egy különleges esküvői ajándék, az igaz szerelmeseknek.

A kétféle dekor homok nem része a terméknek, de természetesen segítünk annak beszerzésében, kérésre be is szerezzük azokat. Várjuk erre vonatkozó levelét az info@fromwood.hu címre, hogy a részleteket, az árat egyeztethessük.

A homokóra kb. 25 cm magas, és 15 cm átmérőjű.

A homokóra tartozéka:
– egy üveg tölcsér (ezen keresztül önthető be a dekor homok)
– egy üvegdugó, és
– egy parafa dugó
Feliratozás: lézerezéssel vagy UV nyomtatással lehetséges. A képeken lézeres feliratozást láthat. A lézeres feliratozást 2.900 Ft-ért vállaljuk.
Lehetőség van arra is, hogy színes legyen a felirat. Kétféleképpen is. A beleégetett szövegbe kerül a választott festék vagy a szöveget nem égetjük, hanem nyomtatjuk a fára, UV nyomtatással. Az UV nyomtatás díja 4.900 Ft. A színes felirat ára lézerezés + színezés révén 3.500 Ft. Amennyiben arany vagy ezüst feliratot szeretne, azt az UV nyomtatáshoz hasonlóan 4.900 Ft-ért vállaljuk.  
Az átfolyónyílás 2-2,5 mm, ami azt jelenti, hogy a homokóra egészen apró (mikron) méretű homokkal tölthető, annak érdekében, hogy ne akadjon el a homok. Finomszemcsés homokot ajánlunk hozzá, olyan minőségűt, amelyik homogén, nincsenek benne eltérő nagyobb szemcsék.
A kétféle színű dekor homok, illetve a kiöntőüvegek nem részei a terméknek.
Egy színt műanyag flakonba csomagoltan kb. 150 g-nak megfelelő mennyiségben tudjuk rendelkezésére bocsátani, mely mennyiség 2 féle színből elegendő a homokórába. Ráadásul a csomagolás alkalmas arra, hogy abból öntsék a homokot.
Mégis ha szeretné, öntőüveg beszerzésében is segíthetünk. Várjuk erre vonatkozó levelét üzenetben, hogy a részleteket, az árat egyeztethessük.
Ha az esküvői ceremónia után a homokórát használni szeretnék, a parafa dugót javasoljuk, mert az, ha a homokórát megfordítják, az üvegdugóval ellentétben nem tud kiesni.
Az egyik fotón látható csavart oszlopos homokóra csak illusztráció, a termék a többi képen szereplők szerint készül.

Elkészítését a megrendelést követő 1-3 héten belül vállaljuk.

Bármi kérése, kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, levelét az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

További homokóráinkat az alábbi linkre kattintva éri el:

https://fromwood.hu/termekkategoria/eskuvo-homokorak/

További információk

Homokszínek 1

nincs, Fehér, Bézs, Citromsárga, Napsárga, Narancs, Piros, Világos lila, Orgona Lila, Indigó Lila, Rózsaszín, Ciklámen, Türkizkék, Kék, Világos Zöld, Fűzöld, Sötét Zöld, Arany, Terrakotta, Barna, Fekete

Homokszínek 2

nincs, Fehér, Bézs, Citromsárga, Napsárga, Narancs, Piros, Világos lila, Orgona lila, Indigó lila, Rózsaszín, Ciklámen, Türkizkék, Kék, Világos Zöld, Fűzöld, Sötét zöld, Arany, Terrakota, Barna, Fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Koptatott fehér homokóra fa házban esküvőre” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…