Csokoládébarna szív formájú fa homokóra esküvőre

51140Ft

Egy igazi romantikus darab homokszertartáshoz, esküvőre.

Dekorhomok külön is vásárolható. Ezen a linken érhető el: https://fromwood.hu/termek/dekorhomok/

 

Törlés
Kosár

Leírás

Egy különleges esküvői kellék, maradandó emlék, ajándék az igaz szerelmeseknek, ez a homokkal tölthető sötétbarnára festett, fából készült homokóra.

Az esküvőn, a homokceremónia során, a pár a homokórába, a menyasszonyt és a vőlegényt jelképező kétféle színű dekor homokot tölt, mely végérvényesen összekeveredik, így jelképezve a pár elválaszthatatlanságát, összetartozását.

Anyaga: Bükkfa, üveg

Mérete: Lábakkal együtt kb. 25 cm magas, 14 cm az átmérője, az üveg átfolyónyílása 2-2,5 mm. Ez azt jelenti, hogy a homokóra egészen apró (mikron) méretű homokkal tölthető, annak érdekében, hogy ne akadjon el a homok.

Tartozéka:

– egy üveg tölcsér (ezen keresztül önthető be a dekor homok) és

– egy parafa dugó

A kétféle színű dekor homok, illetve a kiöntőüvegek nem részei a terméknek.
Egy színt műanyag flakonba csomagoltan kb. 150 g-nak megfelelő mennyiségben tudjuk rendelkezésére bocsátani, mely mennyiség 2 féle színből elegendő a homokórába. Ráadásul a csomagolás alkalmas arra, hogy abból öntsék a homokot.
Mégis ha szeretné, öntőüveg beszerzésében is segíthetünk. Várjuk erre vonatkozó levelét üzenetben, hogy a részleteket, az árat egyeztethessük.

A fotókon látható, hogy a homokóra szív formájú tetejére kerül a pár neve és a nagy nap dátuma. Lézergravírozás technikájával. Természetesen más szöveget fogunk és más betűtípussal is tudunk lézerezni, amennyiben szeretné, de ha úgy gondolja, tiszteletben tartjuk kérését, és szöveg nélkül készítjük el a homokórát.
A sima lézergravírozást a termék ára tartalmazza. Ha szeretné, hogy színes is legyen maga a szöveg, mint pl. a képeken látható fehér szín, azt + 1700 Ft-ért készítjük el Önnek. Amennyiben arany, vagy ezüst színt szeretne, a feliratozás felára 2200 Ft.

Elkészítését a megrendelést követő 2-3 héten belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Bármi kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, levelét az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

További homokóráinkat az alábbi linkre kattintva éri el:

https://fromwood.hu/termekkategoria/eskuvo-homokorak/

További információk

Homokszínek 1

nincs, Fehér, Bézs, Citromsárga, Napsárga, Narancs, Piros, Világos lila, Orgona Lila, Indigó Lila, Rózsaszín, Ciklámen, Türkizkék, Kék, Világos Zöld, Fűzöld, Sötét Zöld, Arany, Terrakotta, Barna, Fekete

Homokszínek 2

nincs, Fehér, Bézs, Citromsárga, Napsárga, Narancs, Piros, Világos lila, Orgona lila, Indigó lila, Rózsaszín, Ciklámen, Türkizkék, Kék, Világos Zöld, Fűzöld, Sötét zöld, Arany, Terrakota, Barna, Fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Csokoládébarna szív formájú fa homokóra esküvőre” értékelése elsőként