Apa és Fia csokornyakkendő szett (vörös szaténnal)

21780Ft

„Apa és Fia” tömör diófa csokornyakkendő szett, vörös szaténnal díszítve.

 

Kosár

Leírás

„Apa és Fia” tömör diófa csokornyakkendő szett, közepén vörös szatén anyaggal díszítve.

Igazán sajátos kiegészítő a divat és az igényes megjelenés kedvelőinek. Fából készült csokornyakkendőnk nemcsak férfiak, de kisfiúk számára is elegáns darab lehet esküvőn, keresztelőn vagy valamilyen különleges családi eseményen, összejövetelen a barátokkal.

Mindkét csokornyakkendő tömör diófából készül. Közepükre piros szatén (fényes anyag) kerül. A kész formát, még az anyag varrása előtt természetes, narancs illatú, 100%-ban természetes, Auro olajjal felület kezeljük. A csokornyakkendők a fotókon látható fekete szalagon lévő műanyag kapoccsal rögzíthetőek, méretük állítható.

Az „Apa” mérete: 12 cm hosszú, 6 cm széles és 0,9 cm vastag
A „Fiú” mérete: 8,5 cm hosszú, 4 cm széles és 0,5 cm vastag, tehát minden tekintetben egy finomabb darab:-)

A kis méretű csokornyakkendőt, méretéből adódóan 4 -10 éves gyerekeknek ajánljuk. Más méretben és más anyaggal is elkészítjük. Erre vonatkozó igényét az info@fromwood.hu e-mail címre várjuk. Forduljon hozzánk bizalommal !

A csokornyakkendők kézi munkával, több munkafázis (gyalulás, formára vágás, vésés, csiszolás, olajozás, stb. ) révén születnek meg.

Elkészítésüket a megrendelést követő 2-4 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Apa és Fia csokornyakkendő szett (vörös szaténnal)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…