-10%

Ékszertartó macskákkal

14620Ft

Ékszertartó láncok, karkötők, fülbevalók tárolására.

Méretei: 50 cm széles, 48 cm magas.

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , ,
Kosár

Leírás

Macskák este a háztetőn!

Mi az amit a nők nagy része szeret az ékszereken, na meg a férfiakon kívül?:-) Hát a cicákat! Ez volt az alapötlet, saját tervezésű és aprólékos munkával kivitelezett ékszertartónk elkészítéséhez. Így született meg ez a cicusos, nyakláncoknak, karláncoknak és fülbevalóknak szánt ékszertároló.

A cicák alatt és a kéményen összesen 17 db aranyszínű kampót talál. Ezekre tudja akasztani nyakláncait, karkötőit, karláncait. A „Hold”-ban összesen 66 db lyuk szolgál fülbevalói tárolására. A kéménynek praktikus, nemcsak esztétikus szerepet szántunk, oda a hosszabb láncokat lehet tenni 🙂

A fa anyagát ismét megbecsülve, az ékszertartót nem festjük le, csak égetjük (a macskákat is), lenolajjal kezeljük, így a natúr fa szín miatt bármilyen bútoron (polcon, komódon, asztalon, kis szekrényen) nemcsak nagyon praktikus, hanem mutatós, szép dísze is lesz a lakásnak, melyet az ékszerek csak még inkább kiemelnek.

Az ékszertartó 50 cm széles, 48 cm magas. Anyaga 8 és 4 mm vastag rétegelt fa lemez, talpa 18 mm vastag fenyő anyagból készül.

Elkészítését a megrendelést követő 3-5 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Ékszertartó macskákkal” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…