Homokóra fa házban esküvőre díszes oszlopokkal 2.

39.000Ft

Fa homokóra gömbölyű üveggel, díszes oszlopokkal esküvőre, homokszertartáshoz.

 

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Egy különleges esküvői kellék, maradandó emlék, ajándék az igaz szerelmeseknek. Homokkal tölthető fából készült, díszes oszlopokkal készített homokóra.

Az esküvőn, a homokceremónia során, a pár a homokórába, a menyasszonyt és a vőlegényt jelképező kétféle színű dekor homokot tölt, mely végérvényesen összekeveredik, így jelképezve a pár elválaszthatatlanságát, összetartozását.

Anyaga: bükkfa, üveg

Mérete: A homokóra lábakkal együtt kb. 25 cm magas, 14 cm az átmérője, átfolyónyílása 2-2,5 mm. Ez azt jelenti, hogy a homokóra egészen apró (mikron) méretű homokkal tölthető, annak érdekében, hogy ne akadjon el a homok. Finomszemcsés homokot ajánlunk hozzá, olyan minőségűt, amelyik homogén, nincsenek benne eltérő nagyobb szemcsék.

Tartozéka:

– egy üveg tölcsér (ezen keresztül önthető be a dekor homok)

– egy üvegdugó, és

– egy parafa dugó

Feliratozás: lézerezéssel vagy UV nyomtatással lehetséges. A 7. képen lézeres feliratozást láthat. A lézeres feliratozást 2.900 Ft-ért vállaljuk.
Lehetőség van arra is, hogy színes legyen a felirat. Kétféleképpen is. A beleégetett szövegbe kerül a választott festék vagy a szöveget nem égetjük, hanem nyomtatjuk a fára (mint a 8. képen) UV nyomtatással. Az UV nyomtatás díja 4.900 Ft. Ha arany vagy ezüst feliratot szeretne, azt szintén ennyiért vállaljuk. Egyéb színes felirat ára lézerezés + színezés révén 3.500 Ft.

A kétféle színű dekor homok, illetve a kiöntőüvegek nem részei a terméknek, de természetesen segítünk azok beszerzésében, kérésre be is szerezzük azokat. Várjuk erre vonatkozó levelét az info@fromwood.hu címre, hogy a részleteket, az árat egyeztethessük.

Ha az esküvői ceremónia után a homokórát használni is szeretnék, az üvegdugó helyett a parafa dugót javasoljuk, mert az, az üvegdugóval ellentétben nem tud kiesni, ha a homokórát megfordítják.

A homokóra kézi munkával, több munkafázis (esztergálás, üvegfújás, formára vágás, csiszolás, ragasztás, stb. ) révén születik meg. Elkészítését a megrendelést követő 2-3 héten belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Bármi kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, levelét az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

További homokóráinkat az alábbi linkre kattintva éri el:

https://fromwood.hu/termekkategoria/eskuvo-homokorak/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Homokóra fa házban esküvőre díszes oszlopokkal 2.” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…