-15%

Virágos ékszertartó (fali)

14840Ft

Fali ékszertartó láncoknak, minimum 11, de akár 40 pár fülbevalónak, karkötőknek

Mérete: 38 cm széles, 49 cm magas

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , ,
Kosár

Leírás

Ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet! Ez a kézzel készített, falra szerelhető, saját tervezésű és aprólékos munkával kivitelezett, különleges, áttört virág mintás ékszertartó elsősorban láncok, fülbevalók és karkötők számára készült, de az aranyszínű kampókra akár gyűrűid is ráakaszthatod.

Megjelenésének köszönhetően az áttört minta mögött a fal színe látszik. A fa anyagát megbecsülve az ékszertartót nem festettük le, csak égettük, lenolajjal kezeltük, így bármilyen falon nagyon mutatós, szép dísze a lakásnak, melyet az ékszerek csak még inkább kiemelnek.

A tervezéskor arra is gondoltunk, hogy a fülbevalókat ne csak egy előre kilyuggatott helyre lehessen felakasztani, hanem a virágszirmokra, vagy a levelek aljára is. Így minimum 11, de fülbevalóid méretétől függően akár 40 pár is ráfér.

Az ékszertartó 38 cm széles, 49 cm magas. Belseje 4 mm vastag rétegelt fa lemez, kerete 2*3 cm-es fenyő anyagból, marással készült.

A képen látható terméket már eladtuk, de részedre elkészítünk egy újabb egyedi darabot, hisz a fa erezetétől függ, hogy az égetés során hol lesz sötétebb és hol világosabb a kezelt darab.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Virágos ékszertartó (fali)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…