Nyaklánctartó fa

10030Ft

3D asztali nyaklánctartó

Méretei: 30 cm magas, 20 cm széles

 

Engedélyezett utánrendelésre

A termékkel kapcsolatos egyedi kérését, pl. feliratozás majd a pénztárnál, a megjegyzés résznél tudja rögzíteni.

Leírás

Ezt a praktikus, kézzel készített, anyagához hű, fa formájú ékszertartót azon hölgyeknek ajánljuk, akik nyakláncaikat gyakran használják, és szeretik nap mint nap váltogatni is azokat. Ezen az ékszertartón ugyanis a láncok nem gabalyodnak össze, az ékszerdobozban tartott láncokkal ellentétben könnyebb megtalálni, kiválasztani azokat.

Az “ágak” közé vastagabb, az  “ágak” végén lévő kisebb-nagyobb mélyedésekbe pedig vékonyabb karkötőket, láncokat lehet akasztani. Rengeteg nyaklánc fér el ezen a kis 3D-s fán, hisz minden ág mindkét oldalán is lelógathatóak a láncok.

Az ékszertartó rétegelt fa lemezből, az egyik legrégebbi fakezelési eljárással, égetéssel készül. Az égetés eredményeképp jól kirajzolódik a fa erezete, és persze biztosított a fa védelme is. Nemcsak a kézi készítés, hanem az égetés is egyedivé teszi ezt a remekművet, hisz a fa erezetétől függ, hogy az égetés során hol lesz sötétebb és hol világosabb a kezelt darab. Így ez a kb. 30 cm magas, 20 cm széles ékszertartó minden szempontból egyedi, ugyanakkor hasznos dísze is lehet lakásunknak.

Elkészítését a megrendelést követő 2-4 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyaklánctartó fa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…