Fából vaskarika?

Fából vaskarika?

Sajnos nincs még az a fafajta, amiből vaskarikát tudnánk készíteni, de ha egyedi elképzelésed van, és az fából megvalósítható, jó helyen jársz. Az elmúlt években fa ajándéktárgyaink és bútoraink tervezése

és gyártása során mindig valami különlegesre, egyedire törekedtünk, elengedhetetlen igénnyel bennünk a folyamatos fejlődés iránt. Ez a motiváció adta a webáruházunkban ma megtalálható különféle funkciójú, anyagú, árkategóriájú általunk előállított ajándék termékpalettát, illetve azokat az egyedi megoldásokat, ahol a fa mint alapanyag és a mi munkánk volt a főszereplő.

 

1. Világító installáció egyedi méret és forma igénye szerint

   

A több, mint 8 éves tapasztalat azt mutatja, hogy a fa ugyan nem olcsó anyag, de talán az egyetlen, mely legyen szó színházi kellékről, világító installációról, szerszám szállító fa táskáról, vándorserlegről, festő workshop kellékről, hangszer szállító ládáról, luxus TV falról, DJ pultra szánt világító tábláról, bútor megoldásokról (lebegő ágy, rusztikus étkező asztal, krio szauna pult) stb. lehetővé teszi, hogy személyre-, helyszínre szabottan, és a kívánt célnak megfelelően hasznosíthassuk.

 

2. Szerszám szállító táska fából

        

 

3. Vándorserleg

 

 

4. Impro painting festő workshop kellékek – különböző formájú és méretű felületek

5. Hangszer szállító „flight case rack” láda (egyedi méret)            6. DJ pultra készült világító tábla

 

7. Egyedi bútor megoldások

           Lebegő ágy                             Luxus TV fal                              Rusztikus étkező asztal

 

 

Krio szauna recepciós pult                                     Kanapé és világító fali lámpa

   

A fenti néhány, példaként írt korábbi munkánk révén nemcsak a fáról, mint anyagról szerezhettünk szerteágazó tapasztalatokat, de az egyedi megoldások, más szakterületekre való rálátást, így más cégekkel való, és – büszkén mondhatjuk – jó kapcsolatokat is eredményeztek. A fában lévő lehetőség tehát határtalan, ahogyan az iránta tanúsított rajongásunk is.

Általa lehetőségünk van egyedi elképzelése megvalósítására, legyen az ajándék-, használati tárgy vagy bútor meghitt otthona kialakítására, egy modern enteriőr vagy éppen egy luxus lakás hangulatának megkoronázására.

Egyedi megoldásokért keressen bátran bennünket!

 

 

 

Share this post

Vélemény, hozzászólás?