Apa és Fia csokornyakkendő pár

23510Ft

„Apa és Fia” csokornyakkendő szett tömör diófából, közepén fekete plüssel varrva.

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , , , Címkék: , , , ,
Kosár

Leírás

„Apa és Fia” tömör diófa csokornyakkendő szett, közepén fekete plüss anyaggal díszítve.

Igazán sajátos kiegészítő a divat és az igényes megjelenés kedvelőinek. Fából készült csokornyakkendőnk nemcsak férfiak, de kisfiúk számára is elegáns darab lehet esküvőn, keresztelőn vagy valamilyen különleges családi eseményen, összejövetelen a barátokkal.

Mindkét csokornyakkendő tömör diófából készül, lézergravírozott technikával, körökkel díszített. Közepükre fekete plüss anyag kerül.  A kész formát, még az anyag varrása előtt természetes, narancs illatú, 100%-ban természetes, Auro olajjal felület kezeljük. A csokornyakkendők a fotókon látható fekete szalagon lévő műanyag kapoccsal rögzíthetőek, méretük állítható.

Az „Apa” mérete: 12 cm hosszú, 6 cm széles és 0,9 cm vastag
A „Fiú” mérete: 8,5 cm hosszú, 4 cm széles és 0,5 cm vastag, tehát minden tekintetben egy finomabb darab:-)

A kis méretű csokornyakkendőt, méretéből adódóan 4 -10 éves gyerekeknek ajánljuk. Más méretben és más anyaggal is elkészítjük. Erre vonatkozó igényét az info@fromwood.hu e-mail címre várjuk. Forduljon hozzánk bizalommal !

A csokornyakkendők kézi munkával, több munkafázis (gyalulás, formára vágás, lézerezés, csiszolás, olajozás, stb. ) révén születnek meg.

Elkészítésüket a megrendelést követő 2-5 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Apa és Fia csokornyakkendő pár” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…