Csokornyakkendő tömör diófából (virág mintával)

13430Ft

Csokornyakkendő tömör diófából, a közepén virág mintás kék anyaggal.

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , Címkék: , , , ,
Kosár

Leírás

Tömör diófából készül ez a csokornyakkendő. Karakteres kiegészítő a divat és a nívós megjelenés kedvelőinek. Egy kivételes darab valamilyen rendkívüli eseményre, baráti összejövetelre.

A faanyag csiszolásával próbáljuk imitálni, mintha egy anyagból varrt csokornyakkendő anyaga meggyűrődött volna :- ) A csokornyakkendő nincs sem lazúrral, sem lakkal, kizárólag bio auro olajjal kezelve.

A csokornyakkendőbe fekete színű szalagot fűzünk, műanyaggal kapoccsal rögzíthető, mérete állítható. Kérésre a szalagot fehérre tudjuk cserélni.

A 2., 3., és 4 képen többféle anyaggal láthat csokornyakkendőket, ezek közül az anyagok közül tud választani.

Ha szeretné a csokornyakkendőt személyessé tehetjük. Kérésre lézertechnikával feliratozzuk a csokornyakkendő hátulját. Ezt 1500 Ft-ért vállaljuk. Ezen igényét, a kért tartalmat, és a választott betűtípust a megrendelés leadása során a megjegyzés részben vagy az info@fromwood.hu-ra küldött üzenetben várjuk. Bármilyen egyéb kérdésére, kérésére is 24 órán belül válaszolunk.

Elkészítését a megrendelést követő 2-4 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Csokornyakkendő tömör diófából (virág mintával)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…