Csokornyakkendő akácfából

13070Ft

Csokornyakkendő tömör akácfából.

 

Kosár

Leírás

Tömör akácfából készült csokornyakkendő, közepén narancssárga anyaggal. A csokornyakkendőbe a képeken látható fekete színű szalagot fűzünk, mérete állítható. Kérésre a szalagot fehérre tudjuk cserélni.

Anyaga: tömör akácfa, felületkezelése 100 %-ban természetes (Auro) olajjal megoldott.
Méretei: 11,8 cm hosszú, 5,5 cm széles (legszélesebb pontján)
Súlya: mindössze 40 gramm

Az egyszínű narancssárga anyagnak köszönhetően többféle, egyszínű és mintás inggel is hordható. Az élénk (boldogságot jelképező) narancssárga színű anyaggal kombinált klasszikus forma, dekoráció nélküli homogén alapanyag egyedi férfi kiegészítőt eredményezett.

Legénybúcsúra, céges rendezvényre, esküvőre, szülinapi buli alkalmával, de akár a hétköznapokon is szeretettel ajánljuk! Hisz ha van stílusod, az már félsiker! Sem a kor, sem a nem nem számít.

A csokornyakkendő kézi munkával, több munkafázis (formára vágás, csiszolás, olajozás, stb. ) révén születik meg.

Elkészítését a megrendelést követő 1-3 napon belül vállaljuk.

Ha szeretné a csokornyakkendőt személyessé tehetjük. Kérésre lézertechnikával feliratozzuk a csokornyakkendő hátulját. Ezt 1500 Ft-ért vállaljuk. Ezen igényét, a kért tartalmat, és a választott betűtípust a megrendelés leadása során a megjegyzés részben vagy az info@fromwood.hu címre várjuk. Bármilyen egyéb kérdését, kérését az info@fromwood.hu címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Csokornyakkendő akácfából” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…