-7%

Ékszertartó (fali)

14300Ft

Fali ékszertartó láncoknak, karkötőknek, karpereceknek.

Méretei: kb. 40 cm magas, 25 cm széles

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , ,
Kosár

Leírás

Ez egy nem mindennapi, de praktikus, kézzel készített, falra szerelhető, különleges formájú fából készült ékszertartó, melynek kifejezetten azon hölgyek, nők, asszonyok örülnének, akik karkötőiket, nyakláncaikat gyakran használják, és szeretik nap mint nap váltogatni is azokat. Ezen az ékszertartón ugyanis a nyakláncok nem gabalyodnak össze, az ékszerdobozban tartott láncokkal ellentétben könnyebb megtalálni, kiválasztani azokat.

A polc feletti és alatti kampókra, a „faágak” mindkét oldalára, illetve az „ágak” végén lévő kisebb-nagyobb mélyedésekbe rengeteg karkötőt, láncot lehet felakasztani, a kis polcra karkötőid, karpereceid, órád, esetleg gyűrűid teheted.

Az ékszertartón a kiálló farész rétegelt fa lemezből, a hátlap pedig 18 mm vastag tömör borovi fenyőből, az egyik legrégebbi fakezelési eljárással, égetéssel készült. Az égetés eredményeképp jól kirajzolódik a fa erezete, és persze biztosított a fa védelme is. Nemcsak a kézi készítés, hanem az égetés is egyedivé teszi ezt a remekművet, hisz a fa erezetétől függ, hogy az égetés során hol lesz sötétebb és hol világosabb a kezelt darab. Így ez a kb. 40 cm magas, 25 cm széles ékszertartó minden szempontból egyedi, ugyanakkor hasznos dísze lehet lakásunknak.

A termék elkészítését a megrendelést követő 5-6 napon belül vállaljuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Ékszertartó (fali)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…