Virágos ékszertartó (fali) 2.

17460Ft

Fali ékszertartó láncoknak, minimum 9, de akár 30 pár fülbevalónak, karkötőknek

Mérete: 34 cm széles, 45 cm magas

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,
Kosár

Leírás

Ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet! Ez a kézzel készített, falra szerelhető, saját tervezésű és aprólékos munkával kivitelezett, különleges, áttört virág mintás ékszertartó elsősorban láncok, fülbevalók és karkötők számára készült, de az aranyszínű kampókra akár gyűrűit is ráakaszthatja.

Megjelenésének köszönhetően az áttört minta mögött a fal színe látszik. A fa anyagát megbecsülve az ékszertartót nem festjük le, csak égetjük, lenolajjal kezeljük, így bármilyen falon nagyon mutatós, szép dísze a lakásnak, melyet az ékszerek csak még inkább kiemelnek.

A tervezéskor arra is gondoltunk, hogy a fülbevalókat ne csak egy előre kilyuggatott helyre lehessen felakasztani, hanem a virágszirmokra, vagy a levelek aljára is. Így minimum 9, de fülbevalói méretétől függően akár 30 pár is ráfér.

Az ékszertartó 34 cm széles, 45 cm magas. Belseje 4 mm vastag rétegelt fa lemez, kerete 2*3 cm-es fenyő anyagból, marással készül.

Elkészítését a megrendelést követő 5-7 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Virágos ékszertartó (fali) 2.” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…