Naturális mobiltartó fából (tölgy)

5440Ft

Naturális mobiltartó, elején a fa kérgével.

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategória: Címkék: , , , ,
Kosár

Leírás

Magunkhoz híven, természetesen a fa felhasználásával, a modern technika vívmánya és a nyers kezeletlen fa találkozását szerettük volna megvalósítani  termékünkkel.
Mindazoknak ajánljuk akik szeretik a fát, a naturális dolgokat, kedvelik, az egyszerű, de rendkívül praktikus tárgyakat. Stabil, ezért férfiaknak különösen ajánljuk! Nem csúszik ki a telefon belőle! Bármely asztalon, polcon, kis szekrényen elhelyezve, otthon vagy munkahelyen könnyen megtalálja, nem kell keresgélnie. Anélkül, hogy hozzányúlna, látja, hogy ki telefonál éppen:-)

A képen látható mobiltartó mérete: 10,5 cm hosszú, kb. 8 cm széles, a rés szélessége 1,1 cm, tehát ennél keskenyebb telefonnak jó. A képen látható mobiltartó mérete: 10,5 cm hosszú, kb. 8 cm széles, a rés szélessége 1,1 cm, tehát ennél keskenyebb telefonnak jó. Természetesen ha szeretné, más méretben is el tudjuk készíteni, várjuk levelét!

Anyaga: 22 mm-es, 100 %-ban természetes olajjal kezelt tölgyfa

Elkészítését a megrendelést követő 1-3 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Naturális mobiltartó fából (tölgy)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…