-20%

Tölgyfa csokornyakkendő – mustár és borostyán

10770Ft

Csokornyakkendő tölgyfából mustár színű anyaggal díszítve – Knot Filler sorozat (2.)

 

Kosár

Leírás

Egyetlen és egyedi.

Íme Knot Filler sorozatunk egy újabb darabja. Mi is az a Knot Filler?

Ez egy olyan eszköz, mely a fa repedéseit, sérüléseit tölti ki egy természetes, rendkívül rugalmas, gyorsan kötő anyaggal. Elsősorban a bútoripar használja, de mindenféle fából készült tárgy javításához kiváló. (Padlók, lépcsők, nyílászárók, bútorok, stb.)

Többféle színben létezik. Az alapanyag előnyös tulajdonságait kihasználva, és ez esetben borostyán színű verzióját használva design terméket hoztunk létre.

A csokornyakkendő közepére mustárszínű anyag került. A kész formát, még a középen lévő anyag rögzítése előtt természetes, narancs illatú, 100%-ban természetes, Auro olajjal felület kezeltük. A csokornyakkendő a fotókon látható fekete szalagon lévő műanyag kapoccsal rögzíthető, mérete állítható.

Anyaga: tömör tölgyfa, repedése borostyán színű knot filler-rel van kitöltve
Felületkezelése: Auro olajjal megoldott

Legyen trendi, tűnjön ki a tömegből! Miért ne hordhatna egy férfi is igényes, egyedi kiegészítőt? Ilyen biztosan nincs még egy! Nemcsak azért, mert ahány darab, annyiféle erezet, hanem ahány darab, annyiféle természet alkotta csomó, apró kis sérülés lehet a fában.

A képeken látható termék készen van, személyes átvétel esetén, akár már ma átvehető.

A csokornyakkendő kézi munkával, több munkafázis (formára vágás, csiszolás, olajozás, stb. ) révén született meg.

Forduljon hozzánk bizalommal ! Kérdését, kérését az info@fromwood.hu e-mail címre várjuk, melyre 24 órán belül válaszolunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Tölgyfa csokornyakkendő – mustár és borostyán” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…