Vágódeszka másképp :-) bárány forma

25460Ft

Bárány formájú puzzle vágódeszka.

 

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategória: Címkék: , , , ,
Kosár

Leírás

Egyedi kérés alapján született meg korábban ez a puzzle vágódeszkánk:-)
Hús és vágódeszka kedvelő férfiaknak, főzni szerető, de a humort, és a konyhában is az egyedi tárgyakat kedvelő háziasszonyoknak is ajánljuk ezt a nemcsak szokatlan formájú, de igen ritka megjelenésű (bárány formájú) vágódeszkát.

Különlegessége nemcsak abban rejlik, hogy egy bárányt formáz, hanem mindezeken túl sikerült egy, 4 az 1-ben vágódeszka gyűjteményt is létrehozni. Különböző méretű vágódeszkák együttese adja ki ugyanis a bárány formát, melyek külön-külön is használhatóak.

A fej és a láb résznél égetési technikát alkalmazunk, szemét, száját, a kontúrokat így alakítjuk ki.

Jó szívvel ajánljuk Önnek, vagy valamely ínyenc ismerősének, rokonának ajándékba.

Ha a disznó, vagy a marha húsért rajong, ajánljuk figyelmébe disznó és marha formájú deszkáinkat. Itt éri el őket:

https://fromwood.hu/termek/vagodeszka-maskepp-diszno-forma/

https://fromwood.hu/termek/vagodeszka-maskepp-marha-forma/

A hústőke/vágódeszka vastagsága 27 mm, anyaga tömör bükk, méretei: 44 cm hosszú, 38 cm magas. Természetes munkalap olajjal kezeljük.

Tisztítása, állagmegóvás:

  •  A vágódeszka tisztítása mosószeres szivaccsal, de semmiképpen sem mosogató-, szárítógépben, vagy hosszabb ideig forró vízben való áztatással lehetséges.
  • Bárd, balta használata esetén a vágódeszkán nemcsak felületi karcosodás, hanem törés, mélyebb felszíni sérülések keletkezhetnek az eszközök mivoltából eredően, így a vágódeszka élettartamának, esztétikai megjelenésének megőrzése érdekében ezek használatát kerülni szíveskedjenek.
  • Szintén élettartama megóvása érdekében, ha száraznak érzi a deszkát, érdemes időről időre újra olajozni valamilyen élelmiszeripari, pl. lenolajjal.

A vágódeszka elkészítését a megrendelést követő 2-5 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő tájékoztató jellegű, aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Vágódeszka másképp :-) bárány forma” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…