Virágos ékszertartó (fehér színben)

23220Ft

Fali ékszertartó fehér színben láncoknak, minimum 11, de akár 40 pár fülbevalónak, karkötőknek.

Mérete: 35 cm széles, 40 cm magas

Kosár

Leírás

Ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet! Ez a kézzel készített, falra szerelhető, saját tervezésű és aprólékos munkával kivitelezett, különleges, áttört virág mintás ékszertartó elsősorban láncok, fülbevalók és karkötők számára készült, de az aranyszínű kampókra akár gyűrűit is ráakaszthatja.

Megjelenésének köszönhetően az áttört minta mögött a fal színe látszik. Az ékszertartó matt hófehérre festett, bármilyen falon nagyon mutatós, szép dísze a lakásnak, melyet az ékszerek csak még inkább kiemelnek.

A tervezéskor arra is gondoltunk, hogy a fülbevalókat ne csak egy előre kilyuggatott helyre lehessen felakasztani, hanem a virágszirmokra, vagy a levelek aljára is. Így minimum 11, de fülbevalói méretétől függően akár 40 pár is ráfér.

Az ékszertartó 35 cm széles, 40 cm magas. Belseje 4 mm vastag rétegelt fa lemez, kerete 2*3 cm-es fenyő anyagból, marással készül.

Elkészítését a megrendelést követő 2-4 napon belül vállaljuk. A vállalási határidő aktuális megrendeléseink függvényében változhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Virágos ékszertartó (fehér színben)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…